6 Aralık 2019 Cuma

Soylu artan şiddet olaylarının faturasını dizilere kesti

Geçen günlerde bir diziyi isim vererek hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, günlük hayatta şahit olunan pek çok cinayet hadisesinin aynısının yıllardır televizyon filmlerinde, dizilerde izlendiğini kaydetti.

BOLD – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan son dönemdeki cinayetlerle ilgili açıklama geldi. Bakan Soylu, “Günlük hayatta şahit olduğumuz pek çok cinayet hadisesinin aynısını yıllardan beri televizyon filmlerinde, dizilerde izliyorduk” dedi.

ARTAN ŞİDDET OLAYLARINI DİZİLERE YÜKLEDİ

Antalya’da düzenlenen 112 Acil Çağrı Merkezi Personelleri Hizmet İçi Eğitimi programında konuşan Soylu, son zamanlarda artan şiddet olaylarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Topluma verilen yanlış mesajların suçlu profilini de değiştirdiğini vurgulayan Soylu, “Günlük hayatta şahit olduğumuz pek çok cinayet hadisesinin aynısını yıllardan beri televizyon filmlerinde, dizilerde izliyorduk. Birilerinin bir şekilde etkilediğini, yönlendirdiğini, onlardan akıl aldığını, bir fikri alt yapı oluşturduğunu kimse inkar etmez” dedi.

TEHDİT SAYISI ARTTI, YENİ TEHDİT TÜRLERİ ORTAYA ÇIKTI

Soylu, giderek kalabalıklaşan dünyada hem tehdit sayısının arttığını hem de yeni tehdit türlerinin ortaya çıktığını belirterek, “Eskiden evlere düdüklü tencere patlaması haberlerini görürdük, şimdi ise telefon bataryalarının patladığına şahit olduk. Kazalar devam ediyor nevi türü değişiyor” dedi.

Demirtaş: Korkunun sürmesinin nedeni faşizmin yeteneği ve başarısı değil, muhalefetin acizliği ve korkaklığıdır

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder