6 Aralık 2019 Cuma

Bugün Ceren Özdemir’in doğum günü…

Ordu’da bıçaklanarak öldürülen balerin Ceren Özdemir (20), yaşasaydı bugün 21’inci yaşını kutlayacaktı. Ölümüyle Türkiye’yi yasa boğan Ceren’in tutuklanan katili güvenlik gerekçesiyle Şırnak’taki bir cezaevine gönderildi.

BOLD Evlerinin girişinde firarı bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürülen Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi olan Ceren Özdemir, yaşasaydı bugün 21. yaş gününü kutlayacaktı. Ceren Özdemir’in katili Özgür Arduç güvenlik gerekçesiyle Şırnak’ta bir cezaevine nakledildi.

KALBİNDEN VE KARNINDAN BIÇAKLANDI

Ceren Özdemir, bale kursundan çıkıp, geldiği evinin önünde, ablası Gizem’i cep telefonundan arayarak, apartmanın giriş kapısının anahtarını pencereden atmasını istedi. Abla Gizem Özdemir de pencereye çıkıp, kardeşine anahtarı attı. Kapıyı açıp binaya giren Ceren Özdemir, arkasından gelen bir kişi tarafından bıçaklandı. Kalbine ve karnına aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan genç kız, yere yığıldı. Çığlıklar üzerine evden çıkan abla, Ceren’i kanlar içinde buldu. İhbarla gelen sağlık görevlileri, ağır yaralı Ceren’i hastaneye kaldırdı. Hemen ameliyata alınan Ceren, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI KATİLİN 12 SUÇTAN SABIKASI ÇIKTI

Cinayetin ardından emniyet birimleri, saldırganı yakalamak için harekete geçti. Polis, Ceren’in yürüyerek evine gittiği güzergahtaki güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Görüntülerden Ceren’in, evine yürüdüğü sırada gri renkte ve kapüşonlu mont giyen saldırgan tarafından takip edildiği ortaya çıktı. Yapılan araştırmalar sonunda görüntüdeki kişinin, 12 suçtan sabıkası bulunan ve 1 Aralık günü cezaevinden firar eden uyuşturucu bağımlısı Özgür Arduç olduğu belirlendi.

ŞIRNAK’TAKİ BİR CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis, izini sürdüğü katil zanlısını otogar civarında yakaladı. Tanınmamak için siyah mont giyen saldırgan, kendisini yakalamak isteyen 2 polisi de bıçaklayarak, hafif şekilde yaraladı. Sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürülen Arduç, suçunu itiraf etti. Arduç’un 2014 yılında yine Ordu’da bir çocuğu bıçakladığı, cezaevinden firar ettiği ortaya çıktı. Bir yıl sonra hırsızlık yaparken yakalanan ve tekrar konulduğu açık cezaevinden 1 Aralık’ta bir kez daha firar eden Arduç’un 3 gün sonra Ceren’i öldürdüğü ortaya çıktı. Tutuklanan Arduç, güvenlik gerekçesiyle Şırnak’taki bir cezaevine gönderildi.

AKP’li yönetici: Erdoğan infaz indirimi istemiyordu Bahçeli’nin son hamlesi rahatlattı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder