6 Aralık 2019 Cuma

Vizyonda 7 yeni film var

Türkiye’deki sinemalarda bu hafta 7 yeni film gösterime girdi.

BOLD– Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi ve Uzun Kız filmlerinin dikkat çektiği haftanın gişeye oynaması beklenen filmi ise Mucize 2. İşte 6 Aralık 2019 günü vizyona giren filmler.

ALEV ALMIŞ BİR GENÇ KIZIN PORTRESİ

Portrait de la jeune fille en feu – Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi

Cannes’da “en iyi senaryo” ödülünü kazanan film, 1760 yılında izole bir adada geçen filmde istemediği bir evliliğe sürüklenen Héloïse ile gizli bir şekilde onun portresini çizmek zorunda olan Marianne’yi anlatıyor.

UZUN KIZ

Rusya’nın 2020 Oscar adayı film Kantemir Balagov’a Cannes’te Un Certain Regard kategorisinde En İyi Yönetmen Ödülü’nü kazandırdı. 1945’te Leningrad savaşının sona ermesinin ardından kalan ruhsal ve bedensel enkazla baş etmeye çalışan insanların hikayesi anlatılıyor.

MUCİZE 2

2015 yapımı Mucize’nin devam filminde Aziz ve Mızgin’in köyden ayrıldıktan sonrak sınav dolu yaşamları anlatılıyor. Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği filmde Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz, Erdal Özyağcılar, Şenay Gürler gibi birçok isim rol alıyor.

ADDAMS AİLESİ

Hikayesi 1930’lara kadar uzanan sevimli ve korkutucu aile Addamslar bir kez daha beyaz perdede.

BALON PİLOTLARI

Eddie Redmayne ile Felicity Jones’u bir arada izleme fırsatı veren filmi Tom Harper yönetiyor. Balon pilotu Amelia Wren ile öncü meteorolog James Glaisher’in, kimsenin ulaşamadığı irtifalara erişebilmek için çıktıkları tehlikeli yolculuk anlatılıyor.

KAHRAMAN BALIK

Kahraman Balık, yaşadıkları okyanusu kirlenmekten korumak için harekete geçen papağan balığı Alex ve arkadaşlarını anlatıyor.

RAHİBENİN LANETİ

Genç bir kadın yeni ve daha güzel bir eve taşınarak hayatında yeni bir sayfa aömak ister. Ama eski evini mesken tutan bir rahibe hayaletinin buna izin vermeye niyeti yoktur.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder