4 Aralık 2019 Çarşamba

Balerin Ceren Özdemir’in ablası katili gördü

Ceren Özdemir’i merak ederek aşağıya inen ablası, kanlar içinde bulduğu kardeşinin katilini kaçarken gördü ve eşkalini polise tarif etti.

BOLD – Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2’inci sınıf öğrencisi Ceren Özdemir (20) dün saat 19.00 sıraları Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesindeki evinin önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandı. Genç balerinin, provadan eve döndüğü sırada saldırıya uğradığı öğrenildi. Saldırgan kaçarken, aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılan Özdemir kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

AŞAĞI İNİNCE KARDEŞİNİ KANLAR İÇİNDE BULDU

Genç balerinin evinin önünde öldürülmesine ilişkin bazı detaylar ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre, antrenman sorası evine dönen Özdemir, zile basınca, ablası pencereden anahtarı attı. Ceren Özdemir uzun süre eve girmeyince, merak eden ablası aşağıya indi. Abla Özdemir, kardeşini kapının önünde kanlar içinde buldu. İhbar üzerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

ABLASI KATİLİ GÖRDÜ

Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen üniversite öğrencisi genç balerinin göğsüne isabet eden bıçak darbesinin kalbini ikiye bölündüğü ortaya çıktı. Genç kızın vücuduna aldığı diğer bıçak darbesinin de karaciğerine denk geldiği açıklandı. Ceren’in ablasının katili gördüğü, kaçan saldırganın eşkal bilgisini polise de verdiği ve soruşturmanın bu yönde sürdüğü öğrenildi.

BİR ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINIP BIRAKILDI

Bu arada Ordu Üniversitesi Öğrencisi Ceren Özdemir’i bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla bir kişi polis tarafından gözaltına alındı. Olaydan sonra Ordu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin gözaltına aldığı şüphelinin emniyette ifadesi alındı. Gözaltına alınan kişinin daha önce Ceren Özdemir’e arkadaşlık teklifinde bulunduğu, ret yanıtı alınca rahatsız ettiği iddia edilen kurye olduğu öğrenildi. Kurye daha sonra serbest bırakıldı.

ÜNİVERSİTE DE TÖREN DÜZENLENDİ

Evinin önünde vahşice katledilen balerin Ceren Özdemir için bugün okuduğu Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde tören düzenlendi. Törene, Ceren Özdemir’in ailesinin yanı sıra Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ile akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Genç balerin evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder