3 Aralık 2019 Salı

Genç balerin evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü

Üniversite öğrencisi genç balerin Ceren Özdemir, antrenman dönüşü Ordu’daki evini önünde kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

BOLD – Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2’inci sınıf öğrencisi Ceren Özdemir (20) saat 19.00 sıraları Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesindeki evinin önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandı. Genç balerinin, antrenmandan eve döndüğü sırada saldırıya uğradığı öğrenildi. Saldırgan kaçarken, aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılan Özdemir için, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KURTARAMADIK, ÜZGÜNÜZ

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan genç balerin Ceren Özdemir tedavi altına alındı. Özdemir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur, 19.50’de hastaneye getirilen Özdemir için “Göğsünde ve karnında kesici ve delici alet yaralanması vardı. Acil serviste gerekli müdahaleyi yaptık. Ameliyathaneye alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kızımızı kurtaramadık. Üzgünüz” diye konuştu.

POLİS SALDIRGANI ARIYOR

Saldırganın kimliğini belirlemeye çalışan polis ekipleri, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.

Edirne’de art arda iki kez yaşandı: Üniversiteli kızın yüzüne yanıcı maddeyi böyle atıp kaçtı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder