7 Aralık 2019 Cumartesi

İş dünyasından önemli bir isim Davutoğlu’nun ekibine katıldı

AKP’den istifa ettikten sonra yeni parti çalışmalarını tamamlayan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ekibine iş dünyasından ilk katılım Avrasya Sanayi ve İşadamları Derneği (ASİAD) Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran’dan geldi.

BOLD-ASİAD Genel Başkanı, aynı zamanda Başaranlar Yatırım Holding sahibi Ömer Faruk Başaran, Davutoğlu’nun yeni kurduğu partisine katıldı. Geçen hafta sonu Ahmet Davutoğlu, kurucular kurulu üyeleriyle Bolu Büyük Abant Oteli’nde kamp yaptı. ASİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran, hafta sonu kampa katıldı ve Ahmet Davutoğlu’nun partiye katılma teklifini kabul etti.

Toplantıda teşkilat yapılanması tamamlanan partinin, tüm illerde oluşturulan isim havuzlarından çalışmak isteyenlerle görüşmeler ve atamalar yapıldı. Bir hafta içinde partinin kurulacağı, Ankara’da genel merkez ve İstanbul’da il başkanlığı binalarının tutulduğu belirtildi.

ÖMER FARUK BAŞARAN KİMDİR?

Ömer Faruk Başaran ilk, orta ve lise tahsilini Gebze’de tamamladı. Yükseköğrenimini Londra’da USIU EUROPA – CAMPUS’da “İş İdaresi” dalında bitirdi. 1987 senesinde atıldığı iş hayatına, halen inşaat başta olmak üzere ticaret ve sanayi konularında yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren Başaran Grup Yönetim başkanlığı Başkanı olarak devam ediyor.

Ömer Faruk Başaran, 1990’lı senelerde Atılım firmasını kurdu. Daha sonrasında Nur-iş Otomobil Organizasyon A.Ş. firmasını kurmuş ve kampanyalı otomobil organizasyonları gerçekleştirdi. 1997 senesinde Türk iş dünyasının önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Gebze Şubesi’ni kurarak, Kurucu Başkanlığını yaptı.

2003 yılında Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (ASİAD) kurdu. Başaran hala ASİAD’ın Genel Başkanlığını yürütüyor.

“Devlet bankasına milyonluk borç takan Next Level’in siyasi ortağı kimdi?”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder