5 Aralık 2019 Perşembe

Kraliçe ve Merkel’in dantel pelerinli Emine Erdoğan dedikodusu

Tüm liderler ve eşlerinin normal giyindikleri Kraliçe 2. Elizabeth’in davetinde, Emine Erdoğan’ın dantelli pelerin giymesi sosyal medyanın diline düştü.

BOLD – NATO zirvesinin yapıldığı İngiltere’de, Kraliçe 2. Elizabeth tarafından NATO’nun 70’inci yılı dolayısıyla heyetler onuruna bir resepsiyon düzenlendi. Kraliçenin Buckingham Sarayında verdiği resepsiyonuna AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan davete eşi Emine Erdoğan ile birlikte geldi. Basına kapalı gerçekleştirilen buluşmanın görüntüleri daha sonra basına servis edildi.

Geceye liderler ve eşleri takım elbise ve benzeri normal kıyafetlerle katıldı. Ancak Emine Erdoğan’ın dantel pelerinli kıyafeti gecenin genel çizgisinin oldukça dışındaydı.

DANTELLİ SİYAH PELERİN

Servis edilen görüntülerde Erdoğan çiftinin Saray’a girişleri ve Kraliçeyi selamlamaları yer alıyor. Emine Erdoğan’ın davet için seçtiği kıyafet sosyal medyada gündem oldu. Bir sosyal medya kullanıcısının Emine Erdoğan’ın giydiği elbisenin dantelli pelerini hakkındaki esprisi viral oldu. Espri gerçek zannedilip çokça paylaşılınca, paylaşımı yapan hesaptan şaka açıklaması geldi.

‘ARKASINDAKİ KURUK NEDİR?’

Espri şöyle; Emine Erdoğan’ın selamladığı Kraliçe 2. Elizabeth ile arkadan gelen Alman Başbakan Merkel’in arasında Emine Erdoğan’ın kıyafeti hakkında şöyle bir diyalog geçiyor, ”Kraliçe Elizabeth Şaşkın şaşkın Merkel’e soruyor bu arkasında ki kuyruk nedir? Merkel, sormayın ben de hayretle ona bakıyorum.” paylaşımı yapan hesap daha sonra ”Şaka şeysi diye paylaşalım dedik ciddiye alıp yazan oluyor” diye açıklama yapmak zorunda kaldı.

“Ordu Valisi cinayetten iki gün önce cezaevinden firar eden katil konusunda halkı uyarmadı”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder