6 Aralık 2019 Cuma

Arsenalli Aubameyang çıldırttı; maçın ortasında tuvalete gitti

Arsenal’in golcü oyuncusu Aubameyang, takımın 2-1 geride olduğu maçın 86. dakikasında çıkış tüneline gitti. Tribünler çılgına döndü. Maç sonu yıldız oyuncunun tuvalet ihtiyacını giderdiği öğrenildi.

BOLD – İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Unai Emery’nin gönderilmesinin ardından geçici olarak takımın başına geçen Freddie Ljunberg’in ilk sınavı da olaylı başladı. Brighton’a evinde 2-1 kaybeden ve 9 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Londra ekibi, son 42 yılın en kötü dönemini geçiriyor. Kulüp en son 1977 Mart’ında 10 maçlık bir ‘galip gelememe’ sıkıntısı yaşamıştı.

AUBAMEYANG OYUNU TERK ETTİ

Arsenal’de kötü gidiş bitmedi. Brighton’a karşı 2-1 geride olduğu dakikalarda takımın golcü ismi Pierre-Emerick Aubameyang’ın oyunu aniden terk etmesini tribünler şaşkınlıkla izledi. Maçın 86. dakikasında bir anda tünele yönelen yıldız oyuncu ortadan kayboldu. Aubameyang 89’’da dakikada yeniden oyuna dönmesine şaşkınlıkla karşılarken olayın iç yüzü maç sonunda ortaya çıktı.

LJUNGBERG’İNDE HABERİ OLMAMIŞ

Söz konusu olay Arsenal’in mağlubiyetten kurtulmak için gol aradığı dakikalarda gerçekleşmesi, o esnada Arsenal’in sahada başka forvetinin de olmaması sosyal medyanın gündemine oturdu. Maçın ardından Freddie Ljungberg, oyuncusunun tuvalet molası için sahayı terk ettiğini açıkladı. Ljungberg, “Ben aslında oyundan çıktığını fark etmedim, sadece geri geldiğini gördüm. Tuvalete gitmeniz gerektiğinde gitmek zorundasınız” diye konuştu. Aubameyang’in tuvalet molası bazı Arsenal taraftarlarını kızdırdı. “Aubameyang kaybettiğimiz maçın orta yerinde gerçekten tuvaletini yapmaya mı gitti?” diyerek olayı sorguladı.

MESUT 90 DAKİKA OYNADI

Konuk ekipten Adam Webster 36’ncı dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Arsenal, Alexandre Lacazette’in 50’nci dakikada attığı golle skoru eşitlese de Brighton Neal Maupay’in 80’inci dakikada ağları havalandırmasıyla maçı 2-1 kazandı. Arsenal’da ilk 11’de sahaya çıkan Mesut Özil, 90 dakika boyunca forma giydi. Bu sonuçla 19 puanlı Arsenal 10’uncu sırada kalırken, puanını 18’e çıkaran Brighton&Hove Albion ise ligde 13’üncülüğe yükseldi.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder