23 Nisan 2020 Perşembe

Buket Aydın kapısında koruma polislerinin beklediği Fatmanur Altun için endişeli: Gelin bende kalın

Kanal D Haber Başkanı Buket Aydın, CHP’li Suat Özçağdaş’ın evinin fotoğraflarını çektiğini iddia ederek tedirgin olduğunu söyleyen Fatmanur Altun’a evinin kapısını açtı.

BOLD – Saray’ın İletişim Daire Başkanı Fahrettin Altun’un Boğaziçi Öngörünüm Bölgesinde 258 liraya kiraladığı arazi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, pazartesi günü partisinin direktifleri doğrultusunda İBB’nin geçen hata yıkım yaptığı arazide incelemelerde bulundu.

POLİSLER HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Özçağdaş hakkında, Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflarını çektiği ve kendisini engellemek isteyen koruma polisleriyle tartıştığı gerekçesiyle, soruşturma açıldı. Özçağdaş da, Altun’un evinin fotoğraflarını çektiği iddiaları yalanlayarak, polisler hakkında yalan beyanda bulundukları iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

HAYRINI GÖRECEK MİSİNİZ?

Öte yandan yaşanan gelişmeler Fahrettin Altun’un eşi Fatmanur Altun’u huzursuz etti. Sosyal medyadan rahatsızlığını dile getiren Fatmanur Altun, “Çocuklarımın ve ailemin güvende olduğunu hissederek yaşamak istiyorum” dedi. “Elde ettiklerinizin hayrını görecek misiniz” diye soran Altun, “Tarifsiz üzgünüm” diye konuştu.

EVDE NASIL RAHAT EDECEK ŞİMDİ

İktidara yakın Demirören Grubuna ait Kanal D’nin Haber Başkanı ve Ana Haber sunucusu Buket Aydın, Altun’a sahip çıktı. Fatmanur Altun için kocası görevde yalnız bir kadın diyen Aydın, paylaşımında şu ifadelere yer verdi, “Bu yazdıklarımın siyaset ile alakası yok. Kocası evde değil; Cumhurbaşkanı ile görevde. Çocukları ile evde tek bir kadın. Bu yapılanı bana kimse açıklayamaz. Kınıyorum! Evde nasıl rahat edecekler şimdi. Fatmanur hanım isterseniz gelin bana kapım sonuna kadar açık.”

MERAL AKŞENER’İN EVİ BASILDIĞINDA NEREDEYDİN

Kapısında koruma polislerinin 24 saat nöbet tuttuğu Fatmanur Altun’a ‘çocuklarıyla evde tek bir kadın’ diyerek sahip çıkan Aydın sosyal medya kullanıcılarının tepkisini topladı. Vatandaşlar, Buket Aydın’a potansiyel şiddet mağduru herhangi bir kadına evi açıp açmadığını sordu. Bir sosyal medya kullanıcısı ise evi ülkücüler tarafından basılan Meral Akşener örneğini vererek, ‘O zaman neredeydin’ diye sordu.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder