24 Nisan 2020 Cuma

Netflix, yeni Sherlock Holmes filminin haklarını satın aldı

Netflix, başrollerinde Strange Things yıldızı Millie Bobby Brown ve son Süpermen Henry Cavill’in yer aldığı Sherlock Holmes filmi “Enola Holmes”un yayın haklarını satın aldı.

BOLD– Orijinal film üretimine bir süre ara veren Netflix, bunun yerine lisanslı yapımlar alımına hız verdi. Michael Showalter’ın yönettiği The Lovebirds ve Theodore Melfi’nin yönettiği The Starling filmlerini listesine ekleyen Netflix yeni bir yapımı daha seyircisiyle buluşturacak. Son gelen haberlere göre Netflix, Millie Bobby Brown‘ın Sherlock Holmes’un kız kardeşini canlandırdığı Enola Holmes‘un haklarını satın aldı.

Millie Boby Brown

SHERLOCK KADAR ZEKİ KIZ KARDEŞ

Enola’nın annesi kızının on dördüncü gününde kaybolur. Ancak, bu durum erkek kardeşleri Sherlock ve Mycroft pek ciddiye alınmayınca kardeşlerine taş çıkartacak bir zekaya sahip olan Enola, annesini tek başına bulmak için harekete geçer. En büyük gücü Holmes ailesinin keskin zekasıdır.

Filmde Enola Holmes karakterine Stranger Things ile gönüllerimize taht kuran Millie Boby Brown hayat veriyor. Sherlock rolünde ise Süpermen Henry Cavill var. Brown ve Henry Cavill’in yanı sıra Helena Bonham Carter da Enola’nın annesi rolüyle filmde yer alıyor.

BU YIL İZLEYEBİLİRİZ

“Enola Holmes” için daha önce 2020’de vizyona girebileceği açıklansa da koronavirüs salgını sinema dünyasında tüm planları alt üst ettiği için işler değişti. Çekimleri 2019 Eylül’ünde tamamlanan filmin vizyona girmeden Netflix’te 2020 içinde yayınlanması bekleniyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder