24 Nisan 2020 Cuma

Yavaş’tan ‘bir iftar da benden’ kampanyası

Yemek hazırlayacak kimsesi bulunmayan, 65 yaş üstü evden çıkamayan kişilerle, dar gelirli aileler için Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan’a özel ‘www.iftarver.com’ adresi üzerinden yardım kampanyası başlattı.

BOLD – Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ramazan’da ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyası başlattı. ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın sosyal medyadan duyurduğu ‘Bir iftar da benden’ adlı kampanya koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle sokağa çıkamayan, kimsesiz ve dar gelirli aileleri kapsıyor.

Başkan Yavaş, ‘www.iftarver.com’ adresi üzerinden BELPA A.Ş.’den 15 lira ödeyerek ihtiyaç sahibi her bir vatandaş için iftar menüsü satın alınabileceğini ilan etti.

Başta, çalışması durdurulan dar gelirli kağıt toplayıcısı aileler, sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üstü dar gelirli ve yemek yapacak kimsesi bulunmayan kişilerle kazancı kaybolmuş, geçim sıkıntısı çeken ailelere sıcak yemek dağıtımı yapan BELPA Mutfağı, Ramazan boyunca iftar ve sahur için sıcak yemek paketleri hazırlayacak.

İhtiyaç sahiplerine ulaştırılacak sıcak yemeklerin teslim bilgisi kampanyaya katılanlara iletilecek.

Korona ilacı etkisiz çıktı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder