24 Nisan 2020 Cuma

Snowpiercer dizisinden yeni fragman yayınlandı

Sinema filmiyle beğeni toplayan post-apocaliptik öykü Snowpiercer’ın TNT tarafından çekilen ve mayıs ayında yayınlanacak olan dizi uyarlamasından ilk fragman paylaşıldı.

BOLD – Snowpiercer ilk olarak, bu yıl Oscar’da büyük sükse yapan Güney Koreli yönetmen Bong Joon-ho tarafından Le Transperceneige isimli Fransız çizgi romandan 2013’te sinemaya uyarlanmıştı. Distopik bilim kurgular içinde kendine iyi bir yer edinen yapımın dizisi de ilk fragmanıyla umut vadediyor.

Daveed Diggs ve Jennifer Connelly

HİÇ DURMAYAN TRENİN İÇİNDE KÜRESEL DÜZEN

Fransız çizgi roman serisi Le Transperceneige’dan uyarlanan Snowpiercer (Kar Küreyici), belirsiz bir gelecekteki buzul çağında geçiyor. Küresel ısınmayı engellemeye yönelik bir deney ters gidince tüm dünya buzullar altında kalmıştır. Felaketten kurtulmayı başaranlar asla durmayan bir trene sığınmıştır. Trendeki sınıfsal ayrım ve bunun doğurduğu yaşam koşulları bir süre sonra çatışmaları kaçınılmaz kılacaktır.

Tilda Swinton- Chris Evans

ÖDÜLLÜ BAŞROL OYUNCULARI

2013 yapımı filmde trendeki düzeni idare eden Mason karakterine büyüleyici oyuncu Tilda Swinton hayat verirken isyancı Curtis rolünde ise Captain Amerika rolüyle şöhretini pekiştiren Chris Evans vardı.

TNT’nin 17 Mayıs’ta yayınlamaya başlayacağı dizi versiyonunda ise aynı rollerde Oscar ödüllü oyunucu Jennifer Connely (2002 Akıl Oyunları) ve hem Tony hem Gramy ödüllü Daveed Diggs’i (2016 Hamilton) izleyeceğiz. Dizide ayrıca Alison Wright, Mickey Sumner, Susan Park, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand gibi isimler de yer alacak.

Snowpiercer dizisinin merak uyandıran fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder