21 Nisan 2020 Salı

Real Madrid maçlarını 6 bin kişilik statta oynayacak

Koronavirüs salgını nedeniyle İspanya’da maçlar seyircisiz oynanacak. Real Madrid Bernabeu’yu bu yaz yenileyecek. Maçlar ise 6 bin kişilik Alfredo di Stefano Stadyumu’nda yapılacak.

BOLD – Real Madrid koronavirüsü sonrasında yeniden futbola dönülmesinin ardından La Liga’daki iç saha maçlarını tesislerinde bulunan 6 bin kişilik statta oynamak istediğini lig yönetimine teklif etti. La Liga yönetimi, Santiago Bernabeu’nun yaz mevsiminde yenileme çalışmasında olacağı için bu teklifi kabul etti. İspanyol devi Real Madrid, korona virüsü nedeniyle iptal edilen La Liga karşılaşmalarının yeniden başlaması halinde maçlarını Valdebebas’ta yer alan tesislerinde oynayacak. İlk etapta maçlar seyircisiz olarak oynanacak.

 

BERNABEU TADİLATLA BÜYÜYECEK

Marca gazetesinde yer alan haberde, Santiano Bernabeu Stadı’nı büyütme çalışması yapan ve yaz mevsiminde de stattaki değişime hız verecek olan kulüp, koronavirüsü nedeniyle maçların da seyircisiz oynanacak olmasından dolayı La Liga yönetimine Valdebebas’taki tesislerde yer alan Alfredo di Stefano Stadı’nda oynamak istediğini bildirdi. Real Madrid’in bu talebi lig yönetimi tarafından kabul edildi. La Liga’nın lig maçlarına ev sahipliği yapacak olan bu tesis stadını kabul etmesinin ardından UEFA’nın Şampiyonlar Ligi maçı için ne cevap vereceği merak ediliyor. Eğer İspanyol ekibi ilk maçta 2-1 yenildiği Manchester City’yi elemesi halinde Şampiyonlar Ligi’nde yoluna çeyrek finalle devam edecek. Real Madrid’in B takımı olan Castilla’nın maçlarını oynadığı Alfredo di Stefano Stadyumu’nun 6 bin kişilik kapasitesi bulunuyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder