22 Nisan 2020 Çarşamba

Trabzon’da kamu binasına Atatürk posterini baş aşağı astılar

Trabzon’da 23 Nisan dolayısıyla dev Türk bayraklarıyla birlikte bir kamu binasının ön cephesine yerleştirilen Atatürk posterinin ters şekilde asıldığı ortaya çıktı.

BOLD – Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) kuruluşunun 100. yılının da kutlanacağı bu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, her zaman olduğu gibi tüm kamu binalarına Türk bayrakları ve Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleri asıldı. Trabzon’da ise bu uygulama bir skandala dönüştü. Dev Türk bayraklarıyla birlikte bir kamu binasının ön cephesine yerleştirilen Atatürk posteri ters şekilde asıldı.

‘TRABZONLULAR BU HAİNLERİ İYİ BİLİR’

Olayı sosyal medyadan duyuran CHP’li Haluk Pekşen yaptığı paylaşımda, ”Bu ihaneti yapan şeref yoksunu yalnızca Atatürk’e değil Trabzon halkının şeref ve onuruna saldırmıştır.Cumhuriyetin Kurucu kenti,Milli Mücadelenin en öndeki yiğit insanlarının kentidir Trabzon.Bunu yapan aşağılık bir alçaktır.Trabzon vatan haini bu haysiyetsizleri iyi bilir..!” dedi. Sosyal medya kullanıcıları skandala tepki gösterdi.  AKP’ye yakın hesapların, Atatürk’e ‘İngiliz Ajanı’ iddialarının ardından yaşanan bu skandal, tepkileri daha da arttırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM’deki 23 Nisan törenine katılmayacak!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder