23 Nisan 2020 Perşembe

Saray ile CHP arasındaki ‘Fahrettin arazisi’ gerilimi büyüyor

Fahrettin Altun’un düşük bedelle kiraladığı tartışmalı arazinin fotoğraflarını çektiği için hakkında soruşturma açılan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş da suç duyurusunda bulundu.

BOLD – Saray’ın İletişim Daire Başkanı Fahrettin Altun’un Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde yer alan Kuzguncuk’ta 258 liraya kiraladığı evinin yanındaki araziye yol, şömine ve çardak gibi peyzaj düzenlemesi yaptırmış mahalle sakinlerinin çivi bile çakamadığı bölgede araziye birçok noktadan görünen beton taşlardan bir de duvar ördürmüştü.

CHP İÇİN UCUNU BIRAKMIYOR

Jiletli tellerle çevrilen arazideki pergola, çardak ve şömine Mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkılmıştı. Fahrettin Altun’un araziyi, 258 lira gibi düşük bir bedel karşılığı kiraladığını da ortaya çıkaran CHP, işin ucunu bırakmaya niyetli değil. Bu arada partisini izni ile arazide inceleme yapan Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, hakkında, Fahrettin Altun’un evini fotoğrafladığı iddiasıyla soruşturma açıldı.

GÖREVLİLER YALAN BEYANDA BULUNDU

Konuyla ilgili İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte açıklama yapan Özçağdaş, sızdırılan tutanakla soruşturmanın gizliliğinin ihlal edildiğini belirterek suç duyurusunda bulunduğu söyledi. Görevli polislerin ‘durmadı’, ‘kaçtı’ gibi yalan beyanda bulunduğunu belirten Özçağdaş, olayın aydınlatılması için güvenlik kameralarına ihtiyadi tedbir kararı alınmasını istediğini anlattı. Özçağdaş bundan önce olduğu gibi bundan sonrada kent suçlarıyla mücadele edeceğini söyledi.

 

Sıra sigorta şirketlerinin kaynaklarına geldi: 6.5 milyarlık sigorta şirketleri Varlık Fonu’na devredildi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder