25 Nisan 2020 Cumartesi

Yeşilova Belediye Başkanı Şenel ve eşine silahlı saldırı suçlamasıyla 3 kişi tutuklandı

Salda Gölü’ndeki tahribatı gündeme getiren Yeşilova Belediye Başkanı CHP’li Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel’e evlerinde yapılan silahlı saldırı olayına karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 11 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

BOLD  Burdur’un Yeşilova ilçe Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel, 20 Nisan saat 04.30’da evlerinde silahlı saldırıya uğramıştı. Vücuduna 8 kurşun isabet eden Mümtaz Şenel, sol ayak kaval kemiğinden ameliyat olmuş, 2 kurşun isabet eden eşi ile birlikte geçtiğimiz günlerde taburcu olmuştu.

OTEL SAHİBİ TUTUKLANDI

Şenel’e yönelik saldırıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, saldırıya karıştıkları iddiasıyla 12 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden biri emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Silahlı saldırının faili olduğu iddia edilen otel işletmecisi Evren Erdem’in de aralarında olduğu 11 şüpheli ise dün sabah Yeşilova Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık sorguları dün akşam saatlerine kadar devam eden 8 şüpheliden 5’i de sabaha karşı adli kontrolle salıverildi. Saldırının azmettiricisi olduğu iddia edilen Evren Erdem ile Şenol Gürcan ve Deniz Bağ ise tutuklanarak, Burdur Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Yeşilova Belediye Başkanı Şenel: İki kurşun vücudumda bana hediye kaldı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder