9 Mart 2021 Salı

15 Temmuz bu görüşmede mi şekillendi?

AKP ve Erdoğan’ın reklam danışmanı ve 15 Temmuz akşamı oğlu ile keskin nişancılar tarafından öldürülen Erol Olçok, 17 Haziran’da AKP’li Cumhurbaşkanı ile 2 saat 17 dakika neyi görüştü?

BOLD – Aradan geçen 5 yıla karşın 15 Temmuz’un üzerindeki sis perdesi hâlâ kalkmadı. Her geçen gün 15 Temmuz’la ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Son olarak 15 Temmuz’dan 4 hafta önce AKP’nin reklam danışmanı Erol Olçok’la Tayip Erdoğan’ın 2 saat 17 dakika baş başa görüştükleri ortaya çıktı.

SEÇİM OLMAYAN BİR DÖNEMDE 2 SAAT 17 DAKİKA NELER KONUŞULDU?

Seçim dönemlerinde AKP ve Erdoğan’ın reklam danışmanlığını yapan Olçok, ufukta seçimlerin görülmediği bir dönemde, 15 Temmuz’dan dört hafta önce, 17 Haziran Cuma günü Haliç Kongre Merkezi’nde bir araya geldi. Bir Ramazan günü yapılan görüşme saat 18.30’da başlayıp iftar saati olan 20.47’ye kadar devam etti. Bu kadar uzun süre devam eden görüşmede, Erdoğan-Olçok ikilisinin neler konuştukları ise merak ediliyor.

ÇOK ŞEY BİLDİĞİ İÇİN Mİ ÖLDÜRÜLDÜ?

15 Temmuz akşamı Olçok, oğlu ile birlikte keskin nişancılar tarafından öldürüldü. Cesetlerine de otopsi yapılmadı. Erdoğan’la yaptığı görüşme, 15 Temmuz’dan önce yaptığı paylaşımlar, Olçok’un “çok şeyler bildiği için” öldürüldüğü iddialarının ortaya atılmasına neden oldu. Olçok’un eşi ve Gelecek Partisi kurucularından Nihal Olçok’un da bu iddiayı destekler nitelikte açıklamalar yapması dikkat çekti.

EROL OLÇOK 15 TEMMUZ’U BİLİYOR MUYDU?

15 Temmuz’dan 5 gün önce Fotoğraf & Siyaset isimli Twitter hesabından paylaşımlar yaptığı öne sürülen Erol Olçok, şunları yazmıştı:

  1. Reis hayatının en önemli hizmetini yapacak bu topraklarda. Bugün 6 asker Haşhaşi’nin tutuklanması bunun ilk adımı. TSK’da büyük temizlik.
  2. Gerçek “Milli Ordu” yolunda TSK içinde ne kadar gezici, solcu, paralel ve diğer cemaatlerin ajanı varsa temizlenecek. Sona doğru.
  3. TSK içinde her cemaatin adamı var, örgütlüler. Bu pislik tamamen temizlenip İslam dünyasının umudu bir ordu oluşacak. Başkomutan REİS.
  4. Bu coğrafya ve İslam dünyasının lideri olan Reis’e yakışır bir ordu kurulacak. TSK’daki tüm ajan fareler titresin. Büyük harekât kapıda.
  5. Bu yaz kurban temizliği zamanı. TSK içindeki tüm ajan uzantılar kurban edilecek bu toprağa, temizlenecek. Başkomutan REİS; böyle biline…
  6. Paralel pisliği temizlendi. Sıra TSK’da. TSK içinde ayyaş, başörtüsü düşmanı, namaz düşmanı ne kadar deyyus varsa temizlenecek.
  7. Şu an terörün önündeki en büyük engel TSK içindeki kripto yapılar, millet düşmanları. Bu yapıların elemanları temizlenecek.
  8. Özellikle milli duruş ve din düşmanı Kemalist hainler TSK dan paralel köpeklerle beraber temizlenecek. Reis başkomutan olduğunu gösterecek
  9. Darbeler hep laiklikten çıktı, bu bitecek. Ordu tamamen milli refleksle hareket edecek. Başkomutanlık gerçek kimliği ile REİS’de görülecek.
  10. Peygamber ocağı diye dini sömüren ordu değil, gerçek bir Peygamber ocağı ve ordusu olacak. Gerçek Anadolu’lu Halife ordusu kurulacak.
  11. TSK’nın emirleri ABD’den alma zilleti bitecek. ordu emri milletten milletin seçtiği başkandan yani reisinden direkt alacak.
  12. Reis’in milli ordusu ülkemize hayırlı olsun. Artık ordu başında operasyonlara katılan bir başkan göreceksiniz. hayal gibi bir gelecek.
  13. Çok yakında ordusuna namaz kıldıran Genelkurmay Başkanları göreceğiz. Reis karşısında haddini bilen saygılı yiğit askerler göreceğiz.
DELİLLERİN KARARTILMASINA TEPKİ

15 Temmuz gecesi Boğaziçi Köprüsü’nde sniper/keskin nişancı kurşunuyla eşini ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, Halk TV’de Özlem Gürses’in sunduğu 20. Saat programında “Bakın iddia ediyorum, Türkiye’deki hakim ve savcılardan daha çok 15 Temmuz dosyası okudum. Okudukça tereddütlerim attı” dedi. Daha önce de DW’ye konuşan Olçok, 16 Temmuz sabahı köprünün ve yolların yıkanıp temizlendiğine işaret ederek delillerin ortadan kaldırdığını söylemişti. Olçok, “Davalardan sonra MOBESE kameraları çalışmıyor, kovanlar yok, o yok bu yok” diye delil olmamasına tepki göstermişti.

Sürücülere Deli Dumrul anketi: Kaç lira olursa köprüden geçersiniz?

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder