12 Mart 2021 Cuma

Erdoğan’ın tasarruf vaadi havada kaldı, araç saltanatı sürüyor

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kamuda araç kiralanması, temsil ve karşılama gibi konulara sınırlama getirecekleri açıklaması havada kaldı. AKP’li Bursa Büyükşehir Belediyesi araç saltanatını bitirmek yerine 157 yeni araç kiralamak için ihaleye çıktı.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan, açıkladığı Ekonomi Reform Paketi’nde kamu idarelerinde tasarrufa geçireceklerini söyledi. Erdoğan kamuda araç kiralanması, temsil ve karşılama gibi konulara sınırlama getireceklerinin altını çizdi.

TASARRUF DEDİ AMA

Erdoğan kamuda araç saltanatını bitireceklerini açıkladı ancak, AKP’li Bursa Büyükşehir belediyesi 157 yeni araç kiralamak için ihaleye çıkma kararı aldı. Sözcü’den Halil Ataş’ın haberine göre göreve gelince makam araçlarında tasarrufa gitme kararı alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Alinur Aktaş, 157 yeni araç kiralama kararı aldı. Ay sonunda yapılacak belediye meclisi toplantısında görüşülecek olan karar, muhalefetin tepkisine neden oldu.

157 ARAÇTAN 108’İ SÜRÜCÜLÜ

İyi Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Alinur Aktaş, iş başına geldiğinde, araç saltanatına son vereceğini belirterek 100’e yakın aracın kiralama protokolünü adeta şov yaparak iptal etmişti. Şimdi 29 Mart 2020 tarihinde yapılacak encümen toplantısında gerçekleştirilecek ihale ile 108’i sürücülü olmak üzere 157 araç kiralayacak. Peki bu ne perhiz şimdi? Yanlış kararların faturasını Bursalılar çekmesin istiyoruz” dedi.

82 yaşındaki Alzheimer hastası Bekmezci savunma bile yapamadı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder