12 Mart 2021 Cuma

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a paket tepkisi: Sarayla ilgili tasarruf yok

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan’ın açıkladığı ekonomi paketini eleştiren CHP Lideri Kılıçdaroğlu, tasarruf önerilen pakette Saray’ın nasıl tasarruf yapacağı ile ilgili bir cümle bulunmadığını kaydetti.  

BOLD –  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan’ın açıkladığı ‘Yeni Ekonomi Reformu’nu eleştirdi. Erdoğan’ın hiçbir Osmanlı padişahına nasip olmayan saraylarda oturduğunu savunan Kılıçdaroğlu, pakette saraylarla ilgili tek cümlelik tasarruf bulunmadığını kaydetti.

PAKETTE İŞSİZE İŞ BULUNACAĞI İLE İLGİLİ BİR CÜMLE YOK

CHP lideri Kılıçdaroğlu, resmi sosyal medya hesabından paylaştığı video mesajda Erdoğan’ın açıkladığı paketin 23’üncü ekonomi paketi olduğunu hatırlatarak, “23’üncü paket. Sözde ekonomide reform yapacaklar. Allah aşkına, açıklanan bu pakette işsize iş bulacağız diye bir cümle var mı? Hiçbir Osmanlı padişahına nasip olmayan saraylarda oturuyorlar. Peki bu saraylarla ilgili tek cümlelik tasarruf var mı? Yok!” dedi.

5’Lİ ÇETE İLE İLGİLİ BİR TASARRUF YOK

Yeni Ekonomi Reformu’nda Saray’a yakın müteahhitlerle ilgili bir tasarruf da bulunmadığını belirten Kılıçdaroğlu, “5’li çeteye dünyanın parasını ödüyoruz. Oradan bir tasarruf var mı? Oradan da yok” dedi. İktidarın ekonomide reform yapacak durumunun olmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, “Dağılmış vaziyetteler. Bize inanın ve bize güvenin. Reform nasıl olurmuş, halkın çıkarı nasıl korunurmuş, işsize iş nasıl bulunurmuş, o bizim işimiz. Onu biz yapacağız” dedi.

 

 

 

 

 

82 yaşındaki Alzheimer hastası Bekmezci savunma bile yapamadı

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder