13 Mart 2021 Cumartesi

Hizmet insanı Hacı Kemal Erimez, vefatının yıldönümünde dualarla anılıyor

Ömrünü Türkiye ve yurtdışında Hizmet Hakeretinin eğitim faaliyetlerine adayan Hacı Kemal Erimez, vefatının 24’ncü yıldönümünde sevenleri tarafından dualarla anılıyor.  Hizmetten sitesinin Youtube kanalında yapılacak canlı yayında Hacı Ata’nın hayatı  olarak bilinen Erimez’i  hayatı anlatılacak.

BOLD – 13 Mart 1997 tarihinde ebedi aleme göçen hayırsever iş adamı Hacı Kemal Erimez, vefatının 24’ncü yıldönümünde sevenleri tarafından anılacak.

İç savaşın Tacikistan’ı kavurduğu dönemde kendini Hizmet Hareketine adayan ve korkmadan okul açmaya giden Erimez, “Hacı Ata” olarak da biliniyordu. Hayır sever iş adamı ve eğitim gönüllüsü Hacı Kemal Erimez, vefatının 24. yılında Hizmetten YouTube kanalında dualarla alınacak.

Barış Cem Kaya’nın moderatörlüğünde yapılacak canlı yayınlana Dr. İsmail Büyükçelebi ve İlahiyatçı Mehmet Saygılı katılacak. Canlı yayın 13 Mart 2021 Cumartesi günü Avrupa saatiyle 19.30’da başlayacak. Yayın Türkiye’de 21.30, Newyork’ta 13.30, Duşanbe’de 23.30’da canlı izlenebilecek.

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder