10 Ekim 2021 Pazar

Antalya L Tipi Cezaevinde korona iddiası: Tutsak bebekler de hasta

Antalya L Tipi Cezaevi kadın ve erkek koğuşlarında koronavirüs vakaları olduğu iddia edildi. Özellikle kadın koğuşlarında anneleriyle birlikte kalan 2 ve 5 yaşlarındaki çocukların da hasta olduğu öğrenildi.

BOLD ÖZEL–  Cezaevlerinde koronavirüs vakaları görülmeye devam ediyor. Antalya L Tipi Cezaevindeki bazı kadın ve erkek koğuşlarında tat ve koku alamayan, sürekli kusma ve ateş şikayeti olan mahpuslar olduğu ve kendilerine “Doktor yok, ilaç yok” diye cevap verildiği iddia edildi.

“TEST YAPILMIYOR”

Bold Medya’ya ulaşan bir aile yakının verdiği bilgiye göre annelerinin yanına gelen 2 ve 5 yaşındaki çocuklar da 15 gün karantinada kalmalarına rağmen koğuşa gittiklerinde hastalandı. Çünkü koğuştaki herkes hastaydı.

Kardeşiyle cuma günü telefon görüşü yaptıkları belirten aile yakını, “Kardeşim beş gündür koğuştaki herkesin hasta olduğunu söyledi. İlaç da doktor da yok demişler. Kadın koğuşuna iki çocuk geldi, çocuklar anneleriyle birlikte karantinada bekletildi. Ama normal koğuşa geçtiğinde hastalanmışlar. Çünkü koğuştaki herkes hasta. Tat koku alamıyorlar. Ateşliler, sürekli istifra edenler var. Genç bir kız acile kaldırılmış” dedi.

“60 YAŞINDA BİR AMCA SÜREKLİ KUSURYOR”

Erkek koğuşlarında da durumun aynı olduğunu söyleyen aile yakını, “Hatta 60 yaşında olan adamlar bayağı kötüleşmişler, geceleri istifra ediyorlarmış. Test yaptırmadıkları için pozitif olup olmadıklarını bilmiyoruz ama tüm belirtiler koronavirüs belirtileri.” diye konuştu.

Antalya L Tipi Cezaevinde korona iddiası: Tutsak bebekler de hasta yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder