10 Ekim 2021 Pazar

Kellesi istenen Fahrettin Altun’dan misilleme! Sen Albayraklara operasyon çekecek adam mısın?

Altun-Albayrak gerilimini sosyal medyaya taşındı. Albayraklara yakın isimlerden, Fahrettin Altun’u eleştiren Dilek Güngör’ün içki masasındaki fotoğraflarına gelen yorumlar kavganın boyutunu ortaya çıkardı.

BOLD – Erdoğan’ın sağlık sorunlarının konuşulmaya başlamasının ardından Saray ve çevresindeki hizipleşmelerde dikkat çekmeye başladı.

Erdoğan’ın dünürleri Albayraklar, kötü gidişattan sorumlu tuttukları bazı partili isimleri, kontrol ettikleri medya organlarının gücüyle yerden yere vuruyor.

Özellikle Erdoğan’ın dona kalma, uyuklama, ve sağlığını tartışmaya açan görüntülerinin sosyal medya düşmesinin ardından Fahrettin Altun, partide tartışılmaya başlandı.

BOŞ KALE

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Albayrak ailesine yakın isimler, İletişim Dairesi Başkanı Fahrettin Altun’u hedef alıyor.

İlk olarak, “Köprüyü bırak ibriğe bak” başlıklı yazısında Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör, AKP’nin yaptıklarını tam olarak kitlelere anlatamadığını ileri sürdü.

İletişim eksikliğinden iktidarın söylem üstünlüğü kuramadığını yazan Güngör, isim vermeden Altun’u sert bir dille eleştirdi.

Güngör’ün ardında ‘Kale boş’ yazısı ile yine damada yakın isimlerden Turgay Güler sahneye çıktı. Güler de iktidarın hizmetlerinin tam olarak halka anlatılamadığını vurgulayarak Altun’a bayrak açtı.

Berat Albayrak’a yakın isimler Altun’un kellesini isterken, Altun’u hedef alan isimlerden Güngör’ün içki masasındaki bir fotoğrafı sosyal medyada dolaşıma girdi.

ALBAYRAK’A OPERASYON ÇEKECEK ADAM MISIN?

Odatv’de yer alan habere göre, paylaşımda “Sayın Dilek Güngör bu sizsiniz değil mi? İçki masasından hükümetin adalet bakanına, ekonomi politikalarına verip veriştiriyorsunuz. Ahmet Kaya’nın Entel Maganda şarkısını ithaf ediyorum size” ifadeleri kullanıldı.

Bu tweete yanıt da “Lan Soytarı Ahmet “Twit Bakanı” bu paylaşımı yazmak için iletişimden ne kadar para aldın Fahrettin Altun, Berat Albayrak’a ve Sabah’a operasyon çekecek adam mısın lan sen. Ateş olsun cürmün kadar yer yakarsın” diye geldi.

Saray yalanlasa da Ankara’da gündem Erdoğan’ın hastalığı

Kellesi istenen Fahrettin Altun’dan misilleme! Sen Albayraklara operasyon çekecek adam mısın? yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder