15 Ekim 2021 Cuma

Halk, akaryakıt zammı öncesi damacanaları fulledi!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 41, benzine ise 14 kuruş zam geldi. Zammın fiyatlara yansımasından önce akaryakıt istasyonlarında uzun kuyruklar oluştu. Halk araçlarının depolarını fullerken, İstanbul’da bir kişinin akaryakıt istasyonuna getirdiği damacanalara yakıt doldurması dikkat çekti.

BOLD –AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın uzun akaryakıt kuyruklarından dolayı İngiltere’yi  eleştirmesinin üzerinden bir hafta geçmeden benzer manzara Türkiye’de yaşandı. Akaryakıta gelen zamların fiyatlara yansımasından önce akaryakıt istasyonlarında uzun kuyruklar oluştu.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Akaryakıta bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere gelen zamlar sonrası motorin ücretleri 41 kuruş, benzin ücretleri ise 14 kuruş artacak. İstanbul’da benzinin litresi 7,76’dan 7,90 liraya, motorinin litresi de 7,53 liradan 7,94 liraya yükselecek. Akaryakıta bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere çifte zam gelmesinin ardından araç sahipleri, petrol istasyonlarına akın etti. İstasyonların önünde uzun kuyruklar oluşurken, vatandaşlar bu görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

DAMACANALARA AKARYAKIT DEPOLANIYOR

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, gelen zamlar öncesi vatandaşın akaryakıt almak için uzun kuyruklar oluşturmasına tepki göstererek, “Vatandaş benzin – motorin kuyruğunda… Damacanalara depoluyorlar! Vatandaşı bu duruma düşüren AKP utansın” dedi.

TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN BENZER GÖRÜNTÜLER GELİYOR

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bir benzin istasyonundaki görüntüler için ”AKP demek zam demek. Uzun mazot kuyrukları demek. Türkiye’nin her yerinden benzer görüntüler geliyor. AKP’nin ülkeyi getirdiği nokta bu” ifadelerini kullandı.

İtalya İnsan Hakları Federasyonu’nun Bylock raporu AİHM’e sunuldu

Halk, akaryakıt zammı öncesi damacanaları fulledi! yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder