10 Ekim 2021 Pazar

Siyasette ‘kebapçı’ kavgası: Kapatman gereken senin kin ve nefret kusan ağzındır

MHP’nin organize ettiği ‘Analar Bacılar Kurultayı’nda, ‘Bölücü kebapçı’ sözü ile HDP’yi kastettiğini açıklayan Devlet Bahçeli’ye, HDP’den aynı sertlikte yanıt geldi.

BOLD – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün partisinin düzenlediği ‘Analar Bacılar Kurultayı’nda konuştu. Grup toplantısında sarf ettiği ‘Bölücü kebapçılar’ ifadeleriyle HDP’yi kastettiğini açıklayan Bahçeli “Bir yandan yandaşlarını ölüm oruçlarına mahkum eden, bir yandan kebap yiyen kebapçılardır” dedi.

KAPISINA AÇILMAYACAK KİLİT VURULMALI

Konuşmasının genelinde HDP’ye yüklenen Bahçeli, “HDP’nin kapatılması anaların yüreklerine su serpecektir. HDP’nin kapatılması anaların ümitlerini yeşertecek, derin bir nefes aldıracaktır. Dökülmüş şehit kanlarının yerde kalmaması için PKK’nın HDP isimli ayağı kırılmalıdır, kapısına da hiçbir maymuncukla açılmayacak bir kilit asılmalıdır” ifadelerini kullandı.

İKTİDARIN KÜÇÜK ORTAĞI

HDP’nin sosyal medya hesabından Bahçeli’ye aynı sertlikte yanıt geldi. Yapılan paylaşımda, “İktidarın küçük ortağı ağzını her açtığında partimize ve ülkenin farklılıklarına hakaret ediyor. HDP olarak diyoruz ki açılmamak üzere kapatman gereken senin kin ve nefret kusan ağzındır” denildi.

Harp okulları mülakatlarını 3 yıl SADAT’çılar yaptı

Siyasette ‘kebapçı’ kavgası: Kapatman gereken senin kin ve nefret kusan ağzındır yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder