14 Ekim 2021 Perşembe

‘Kapatıp, ismini değiştirip, kendileri yapmış gibi mehter marşı ile okul açıyorlar’

15 Temmuz sonrasında KHK ile kapatılan Gülen Hareketi’ne ait öğrenci yurtlarının AKP’ye yakın vakıfları verildiğinin ortaya çıkması üzerine iş insanı Akın İpek, dikkat çeken bir paylaşım yaptı. İpek, kendilerinin yaptırıp MEB’e bağışladıkları okul ve yurtların adının değiştirilip yeniymiş gibi mehter ile açılış töreni yapıldığını söyledi. 

BOLD – Gazeteci Metin Cihan’a eski bir TÜGVA çalışanının gönderdiği belgelere göre 15 Temmuz sonrasında KHK ile kapatılan Gülen Hareketi’ne ait bin 106 öğrenci yurdunun AKP’ye yakın TÜGVA, TÜRGEV, KADEM, ÖNDER, İlim Yayma Cemiyeti, Ensar Vakfı, İnsan ve Medeniyet Hareketi’ne verildiği ortaya çıktı. TÜGVA’nın yalanladığı belgeleri, eski yöneticisi doğruladı. İş insanı Akın İpek de kendilerinin yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışladığı okul ve yurtların isimlerinin değiştirilip yeni yapılmış gibi açılış yapıldığını söyledi.

ALLAH HAYRINIZI KABUL ETSİN MUHTEREMLER

Erdoğan rejiminin başkalarına ait mülkleri yandaşları arasında paylaştırmasına sosyal medya hesabından tepki gösteren iş insanı Akın İpek, “Devletten ihale almamış, hiç bir imtiyaz kullanmamış, insanlar arasında ayırım yapmamış, M.E.B. dahil, yaptığı bağışlar 1 milyar TL yi aşmış bir aileyi canlı canlı göm; Varlıklarını yandaşlara paylaştır. Allah C.C. Rızası de… Allah C.C. Hayrınızı kabul etsin muhteremler…” dedi.

BİZ YAPTIRDIK, MÜLKÜ GRUBUMUZA AİT

ülkü kendilerine ait olan öğrenci yurtlarına da çöküldüğünü belirten İpek, “Hala, ‘fito, fito’ diye sayıklayan merkeplerin derdi de büyük, Allah C.C. Vermesin, dayanılır gibi değil. Kendilerine bir şey düşmemiş… Yalnızlık başa bela. Burası, Ali İpek Bergama öğrenci yurdu… Biz yaptırdık, mülkü grubumuza ait. Fakat; Muhteremler akıllı çıktı, Allah ın C.C. Rızasını kaptılar arkadaş…” dedi.

İSMİNİ DEĞİŞTİRİP KENDİLERİ YAPMIŞ GİBİ MEHTER MARŞI İLE YENİDEN AÇIYORLAR

İpek’in paylaşımları ile eski milli futbolcu Hakan Şükür’ün “Bakanlığa terör soruşturması açmasınlar abi, hatırlatmamak lazım” uyarısına Akın İpek, “Sevgili Hakan, soruşturma değil de; kapatıp, ismini değiştirip, kendileri yapmış gibi Mehter marşı ile yeniden açıyorlar…” cevabını verdi.

 

Gülen Hareketi’nin yurtlarına çöktüler: Tügva, Ensar, Kadem, Önder, İlim Yayma Cemiyeti ganimet gibi paylaşmış

‘Kapatıp, ismini değiştirip, kendileri yapmış gibi mehter marşı ile okul açıyorlar’ yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder