14 Ekim 2021 Perşembe

Sedat Peker’in ‘Oluk oluk kan akıtacağız’ çıkışı SADAT projesi çıktı

Rize mitinginde, “Oluk oluk kan akıtacağız” sözleri yıllarca konuşulan Sedat Peker, SADAT’ı kastederek “Ülkede korku iklimi yaratmak için silahlanın çağrısını yapmam ortak fikirdi” dedi.

BOLD – Sedat Peker, binlerce kişinin katıldığı 10 Ekim 2015 tarihinde Rize’de düzenlediği ‘teröre lanet’ mitinginde, “Adeta dünyanın şah damarları kesilmişçesine oluk oluk hepsinin kanlarını akıtacağız. Nehirler dolusu kanları aktıkları zaman anlayacaklar” ifadesini kullandı. Tayyip Erdoğan’a diz çöktürülmesinin devlete diz çöktürülmesi anlamına geleceğini savunan Peker, 1 Kasım seçimlerinde AKP’ye destek çağrısı yaptı. Miting alanına, Peker’in Erdoğan’la fotoğrafı asıldı.

ORTAK FİKİRDİ

Bugün bu sözler yeniden gündemde. Gündeme getirense Sedat Peker’in kendisi. Sosyal medya hesabından SADAT hakkında bir dizi paylaşımda bulunan Peker, “Ülkede korku iklimi yaratmak için silahlanın çağrısını yapmam ortak fikirdi. Oluk oluk kan dökülme çıkışını yapacağından haberdar değildik diyemezsiniz. O tarihlerin birkaç gün öncesinde yaptığım görüşmelerin HTS kayıtları da ortaya çıkacaktır” dedi.

ZAMANI GELDİĞİNDE ORTAYA ÇIKACAKTIR

Suriye’ye giden silahlar için kendini suçlayan SADAT yöneticileriyle daha önce de görüştüğünü söyleyen Peker, “Hiç tanışmadığımızı, konuşmadığımızı söylemişsiniz” diyen Peker, “HTS kayıtları çıkarıldığında biz telefonla konuşmuş muyuz konuşmamış mıyız zaten bu ortaya çıkacaktır. Bunların yok edilmesi zaten mümkün değildir. Ayrıca ben zaten bir yere görüşmeye gitmem. Yapımı herkes bilir. Beni temsil yetkisi olan arkadaşların sizinle kaç kere görüştüklerinin, ayrıca SADAT’ın resmi programlarına kaç kere katıldıklarının hem HTS kayıtları hem videoları ortadadır. Zamanı geldiğinde bunların hepsi zaten ortaya çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

Erdoğan rejimindeki büyük sızıntı

Sedat Peker’in ‘Oluk oluk kan akıtacağız’ çıkışı SADAT projesi çıktı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder