10 Ekim 2021 Pazar

Erdoğan’dan yeni bir ‘daha ölmedim’ paylaşımı

Sağlık sorunlarının tartışmasından rahatsız olan Erdoğan, Adana’da buluştuğu üniversite öğrencilerinin basket maçı teklifini “Niye yapmayalım, tabi yaparız” diyerek kabul etti.

BOLD – Sağlık sorunları dünya basını ve Türkiye’de tartışma konusu olan Erdoğan, sosyal medyada paylaştığı yeni videolarla tartışmaları sonlandırmaya çalışıyor. Sayıştay’ın raporlarına yansıyan Saray’ın sağlık harcamaları Erdoğan’ın işini zorlaştırıyor. En son basket oynadığı görüntülerle iddialara cevap vermeye çalışan Erdoğan, maksadının aksi bir sonuçla karşılaştı.

Montajlanmış görüntülerde terlemediği görülen Erdoğan’ın hiç mücadeleye girmemesi, koşmaması ve efor sarf etmemeye özen göstermesi şüpheleri daha da arttırdı.

BASIN ÖNÜNDE MAÇ TEKLİFİ

Görüntülerin sağlık sorunları ile ilgili tartışmalar sonrası servis edildiğine dikkat çeken gazeteci Can Dündar, spekülasyonların son bulması için basın önünde bir basket maçı daha organize edilmesini teklif etti.

Öte yandan Tayyip Erdoğan, Adana ziyareti sonrası 81 ilden üniversite kazanan öğrencilerle gerçekleştirilen Gençlerle Buluşma Programı’na katıldı.

Gençlerle sohbet eden Erdoğan, şarkı söyledi, evcil hayvanları Pıt Pıt Şeker ve Leblebi hakkındaki gençlerin sorularını cevapladı.

Bir öğrencinin “Biz gençlerle basketbol maçı yapar mısınız?” sorusunu da Erdoğan, “Niye yapmayayım. Tabi yaparız” diyerek yanıtladı.

Küçük damat siyasete mi ısınıyor?

Erdoğan’dan yeni bir ‘daha ölmedim’ paylaşımı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder