15 Ekim 2021 Cuma

DP lideri Uysal’dan Erdoğan’a: Tıbben kontrolden geçirilmeli

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan sonra Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumunun iyi olmadığını belirterek, tıbben kontrolden geçirilmesini talep etti.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sağlığıyla ilgili tartışmalar büyüyor. CHP ve Saadet Partisi’nden sonra Demokrat Parti (DP) de Erdoğan’ın ülkeyi yönetme ehliyetinin sorgulanmasını istedi. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Erdoğan’ın tıbben kontrolden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

TIBBEN KONTROLDEN GEÇİRİLMELİ

Sosyal medya hesabından AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, gece yarısı kararnamesiyle Merkez Bankası’ndan 3 yöneticiyi görevden almasının hiç bir mantıklı izahı olmadığını belirten Uysal, “Akıl yitimi değilse bilinçli bir kötülük ve kriz çıkarma niyetinden başka nedir bu!!! Sn Erdoğan’ın muhakeme yeteneğini kaybettiği anlaşılıyor; tıbben kontrolden geçirilmeli!!! Cinnet geçiren birisinin ülkeyi yönetme ehliyetini sorgulamak zorundayız!!!” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU SAĞLIK RAPORU İSTEMİŞTİ

CHP’nin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da geçen hafta Erdoğan’ın Anayasa’nın ilk 4 maddesiyle ilgili sözlerine yanıt vererek, “AK Parti’nin ileri gelenleri ‘Anayasanın ilk dört maddesinin değişmesini’ talep ediyor; Erdoğan, benim söylediğimi zannediyor. Artık sağlık raporu istemek, bir devlet güvenliği meselesi haline gelmiştir. Erdoğan, bağımsız bir kuruluştan, sağlık raporu almalıdır, hem de hemen!” demişti.

KARAMOLLAOĞLU: TAYYİP BEY HAKİKATEN RAHATSIZ

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ise Habertürk’te katıldığı gazeteci Fatih Altaylı’nın programında Erdoğan’ın sağlık durumunun iyi olmadığına dikkat çekerek, “Şu anda gördüğümüz kadarıyla Allah Teala sağlık afiyet versin derim, Tayyip Bey hakikaten rahatsız, sağlık açısından söylüyorum. Yürümesinden tutun, konuşmasına kadar her noktada o da bir arayışın içinde…” dedi.

 

Maltepe 2. Zırhlı Tugay davasında 39 asker tahliye edildi

DP lideri Uysal’dan Erdoğan’a: Tıbben kontrolden geçirilmeli yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder