14 Ekim 2021 Perşembe

Erdoğan rejimindeki büyük sızıntı

Erdoğan rejiminin kirli sırlarının ortaya döküldüğü 2 büyük sızıntı peş peşe yaşandı. SADAT ve TÜGVA üzerinden devlet, MİT ve TSK’da kadrolaştığı ortaya çıkan Erdoğan rejiminin bilinmeyen sırlarını Cevheri Güven anlatıyor.

BOLD – Askeri personel alımlarında SADAT’ın mülakatlara katıldığı ve devlette TÜGVA üzerinden kadrolaşmaya gidildiği bir hafta içinde peş peşe ortaya çıkan 2 büyük skandal oldu.

Bir hafta içerisinde Erdoğan rejiminde kurulan SADAT ve TÜGVA’dan çok önemli bilgiler sızdı. TÜGVA arşivinin deşifre olması, Erdoğan Rejiminde devletin dönüştürülmesi, kamuya personel alımı, devlet kurumlarının hafızalarının yok edilmesi sistematiğinin nasıl yürüdüğünü ortaya çıkardı.

ANKARA’DAKİ GİZEMLİ KİŞİ

SADAT’ın Harp Okullarına 4 yıl boyunca subay seçimini yapmakta görevlendirilmesi ne anlama geldiğini araştıran gazeteci Cevheri Güven, SADAT’ın Erdoğan rejimi için önemini son videosunda anlattı.

Güven, Erdoğan rejiminden büyük sızıntıların yaşandığı haftanın üç büyük olayının neyi işaret ettiğini araştırdı.

Devletin A Grubu kadrolarına adam dolduran Halim Hoca denen Ankara’daki gizemli bir kişilikten bahseden Güven, MİT gibi kurumlara personel alımında görevlendirilen Halim Hoca’nın Erdoğan için önemini anlattı.

Türkiye sefalette Afrika ülkelerini geride bıraktı: Avrupa’nın da birincisi

Erdoğan rejimindeki büyük sızıntı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder