13 Şubat 2021 Cumartesi

Erdoğan, Sabah Gazetesi yazarını OECD Daimi Temsilciliğine atadı

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İktisadi İşbirliği ve Gelişme Teşkilatı OECD Daimi Temsilciliği’ne Sabah gazetesi yazarı Kerem Alkin’i atadı. 

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kendisine yakınlığı ile bilinen Sabah gazetesinde yazarlık yapan Kerem Alkin’i OECD Daimi Temsilciliğine atadı. Atama Resmi Gazete’de yayımlandı.

ERDEM BAŞÇI’NIN YERİNE ATANDI

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan Büyükelçiler Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Erdoğan tarafından imzalanan Büyükelçiler Kararnamesi’nde OECD Daimi Temsilcisi Erdem Başçı merkeze çekildi. Merkeze çekilen Erdem Başçı’nın yerine Sabah Gazetesi yazarı Kerem Alkin getirildi.

ERDOĞAN’A SOSYAL MEDYADAN TEŞEKKÜR ETTİ

Alkin, atama kararının Resmi Gazete’de yayımlanması sonrası sosyal medya hesabından “İktisadi İşbirliği ve Gelişme Teşkilatı (OECD) nezdinde devletimiz ve milletimizi en iyi şekilde temsil etmek üzere, Daimi Temsilcilik görevine takdir ve tensipleri nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, destekleri için Sayın Dışişleri Bakanımıza ve güvenenlere şükranlarımı sunarım” diye teşekkür etti.

AKP’ye göre ‘fikir özgürlüğü olmayan’ ABD ve AB’den Türkiye’ye göç yaşanıyor

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder