13 Şubat 2021 Cumartesi

The Sun firari iş insanı Galip Öztürk’ün taşıyıcı annelikle 10 çocuk sahibi olduğunu yazdı

Türkiye’de cinayete azmettirmekten müebbet hapis cezası alan ve taşıyıcı annelik yöntemiyle 10 çocuk sahibi olan firari iş insanı Galip Öztürk, The Sun’a konu oldu. Gazetenin haberine göre Öztürk, firar ettikten sonra Gürcistan’a yerleşti.

BOLD – Metro Holding’in patronu firari Galip Öztürk, İngiltere’nin çok okunan gazetelerinden The Sun’a dikkat çeken bir haberle konu oldu. Gazete, Öztürk’ün Rus eşi ile birlikte Gürcistan’a yerleştiğini ve taşıyıcı annelik yoluyla 10 çocuk sahibi olduğunu yazdı.

Cinayete azmettirme suçlamasıyla müebbet hapis cezası onanan Metro Holding’in patronu firari Galip Öztürk’ün Batum’daki hayatı ortaya çıktı. İngiliz The Sun gazetesi, Galip Öztürk ve 23 yaşındaki Rus eşi Christina Öztürk’ü mercek altına aldı.

TAŞIYICI ANNE İLE 10 ÇOCUK

T24’ün haberine göre çiftin taşıyıcı anneyle 10 biyolojik çocuğu olduğunu yazan gazete, çiftin aileyi daha da genişletmek istediğini aktardı. The Sun’a göre Christina Öztürk, taşıyıcı anne yöntemiyle daha fazla çocuk sahibi olmayı hedeflediğini aktardı. Gürcistan’da taşıyıcı anneliğin serbest olduğu aktarılan haberde, bir çocuğun dünyaya gelmesi için yaklaşık 8 bin sterlin (77 bin TL) ücret ödendiği anlatıldı.

GALİP VE CHRİSTİNA ÖZTÜRK DAHA FAZLA ÇOCUK İSTİYOR

Sosyal medya paylaşımlarında 105 çocuk rakamını verdiğini ancak bunun rastgele bir rakam olduğunu ifade eden Christina Öztürk, “En sonunda kaç çocuğumuz olacak bilmiyorum ama 10’da durmayı planlamıyoruz. Henüz rakamı konuşmak için hazır değiliz. Her şeyin bir zamanı var” diye konuştu.

Çiftin Batum’da yaşadığını yazan gazete, Moskova doğumlu Christina’nın kızıyla tatil için geldiği Batum’da Galip Öztürk’le tanıştığını ve evlendikten sonra buraya yerleştiklerini okuyucularına duyurdu.

METRO TURİZM SKANDALLARI GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Kuvvet Köseoğlu’nun öldürülmesi olayında hakkında verilen müebbet hapis cezasını daha önceden öğrenen Galip Öztürk, 2018 yılında Gürcistan’a kaçmıştı. Öztürk’ün sahibi olduğu Metro firması ise sık sık şehirlerarası yollarda yaptığı kaza ve personelinin karıştığı gayri ahlaki olaylarla gündeme geliyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder