12 Temmuz 2021 Pazartesi

Erdoğan: Gençlik pırıl pırıl

“Pırıl pırıl gençlere sahibiz” diyen Erdoğan Saray’da düzenlenen Gençlik Zirvesi’nde gençlerden, “Kendiniz ve milletiniz için hayal kurmaya devam etmenizi istiyorum” dedi. Erdoğan’ın sözlerine yıllardır sosyal medyada kendisini protesto eden gençlerden yanıt gecikmedi. TÜRGEV’in ödüllendirildiği  Gençlik Zirvesi’ne katılanların yaş ortalaması da sosyal medyada tartışma konusu oldu.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki Türkiye Gençlik Zirvesi’nde konuştu.

Millet Kütüphanesi etkinliği adı altında gençlerle görüştüğünü hatırlatan Erdoğan, “Millet olarak ufku ve vizyonu açık pırıl pırıl gençlere sahibiz. Ne diyorlar? Ne olacak bu gençlerin hali diyerek sürekli şikayet edenlere inat bizim gençlerimiz okuyor, araştırıyor, güçlenen Türkiye’nin vatandaşları olarak kendilerini geleceğe hazırlıyor. Her açıdan daha donanımlı, özgüven ve ahlak sahibi, dava taşını gediğine koyacak bir gençlik geliyor. Kendilerine güvendiğimiz gençlerimizin başarı grafiği yükseliyor.

HAYAL KURMAYA DEVAM EDİN

Gençlerine sahip çıkan toplumların geleceğe güvenle baktığını belirten Erdoğan, “Biz son 35 yıldır binlerce evladını bölücü teröre kurban vermiş bir toplumuz. Tek bir gencimizin dahi heba olmasına, terörün vahşi dişlileri arasında yitip gitmesine gönlümüz razı değildir. Hangi sebeple olursa olsun, ulaşamadığımız, elinden tutamadığımız her bir gencimizin mesuliyetini yüreğimizde taşıyoruz. Gençlerin kanı üzerinden kendilerine ikbal devşirmeye çalışanlara 19 yıldır fırsat vermedik, bundan sonra da fırsat vermeyeceğiz. Sizlerden sadece hedeflerinize odaklanmanızı, ülkeniz, kendiniz ve milletiniz için hayal kurmaya devam etmenizi istiyorum” dedi.

KYK BORCU İSYANI

Gençlerin sosyal medyada sık sık protestolarıyla karşılaşan Erdoğan’a gençlerden cevap gecikmedi.

Milyarlara varan vergi borçları silinen şirketleri hatırlatan Semih Zengin adlı kullanıcı, “Sayın Cumhurbaşkanım sürekli gençlerin yanında olduğunuzu söylüyorsunuz lakin şirketlerin Kurumların şahısların hatta dost gördüğümüz devletlerin borçlarını silerken Gençlerin Türk devletinin gözünde cüzi miktarda olan borcunu silmiyorsunuz sürekli yapılandırıyorsunuz” dedi.

Bazı sosyal medya kullanıcıları da Gençlik Zirvesi’nde gençlerin bulunmamasını eleştirdi.

3 DİPLOMAM DUVAR SÜSÜ

İş kaygısı yaşayan gençler de Erdoğan’ı etiketleyerek tepkilerini dile getirdi. ‘Muhammed’ adlı kullanıcı, “Gençlik Zirvesi demişken sayın Cumhurbaşkanım daha 20 yaşındayken VakıfBank’a taşeron olarak başladım ve şuanda 34 yaşındayım. Halen taşeron olarak çalışmaktayım. Üniversite işletme, muhasebe ve Adalet mezunuyum. 3 tane diplomamı da sadece duvar süsü olarak kullanmaktayım” ifadelerini kullandı.

Zirvenin bu yılki ödülü ‘Zorbalığı engelle’ projesiyle Bilal Erdoğan’ın yönetiminde olduğu TÜRGEV’e verildi.

CHP’nin ezber bozan KHK çıkışı AKP’lilerin ayarını bozdu

Erdoğan: Gençlik pırıl pırıl yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder