17 Temmuz 2021 Cumartesi

Savunma Sanayii’nde Bayraktar’ın dediği oluyor: İHA’lar için gemi inşa ediliyor

Büyük damat Berat Albayrak, ülke ekonomisini sıfırlayıp kayıplara karışırken, devlet bütçesi ise küçük damat Selçuk Bayraktar’ın projelerine endekslendi. İnsansız hava araçları üreten Bayraktar’ın şirketi için İHA gemisi üretiliyor.

BOLD – Türkiye bütçesi, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ailesinin yaptığı yatırımlara göre şekillendiriliyor. Erdoğan’ın küçük damadı Selçuk Bayraktar’ın ürettiği İHA’lar için gemi üretiliyor.

İHA GEMİSİ ÜRETİLİYOR

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TCG Anadolu havuzlu çıkarma gemisini inşa ettiklerini hatırlatarak, TCG Anadolu’ya İHA’ların indirilip kaldırılmasıyla ilgili çalıştıklarını söyledi. Bu gemiye İHA’ların indirilip kaldırılmasıyla ilgili çalıştıklarını söyleyen Varank, bu projeyi bitirdiklerinde Türkiye’nin dünyada bunu başarabilen tek ülke olacağını vurguladı.

İHA’LAR DÜNYA SAVAŞ DOKTRİNİNİ DEĞİŞTİRDİ

Damat Bayraktar’ın ürettiği insansız hava araçları sayesinde dünyada savaş doktrinlerinin değiştiğini iddia eden Varank, “Biz sahada bizzat çatışmalarda kullandığımız İHA’larla dünyanın gündemindeyiz. Firmalarımızın kapısını her gün başka bir ülke çalıyor. Bizim gençlerimiz her şeyi başarma kabiliyetine sahip yeter ki desteklensin. Gençlerimizin önünü açıyoruz, onlara yatırım yapıyoruz” dedi.

Akit yazarı Karahasanoğlu: Boğaziçi’nde eylem yapanları Erdoğan not etti sonları Balyoz sanıkları gibi olacak

Savunma Sanayii’nde Bayraktar’ın dediği oluyor: İHA’lar için gemi inşa ediliyor yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder