27 Ekim 2021 Çarşamba

Adem Yavuz Arslan’ın “Kurumlarımızı geri alacağız” sözü yandaşları rahatsız etti

Sürgün gazeteci Adem Yavuz Arslan’ın “Geri döneceğiz, kurumlarımızı geri alacağız” demesi AKP medyasını rahatsız etti. Arslan’ın bu sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu suçlandı. 

BOLD – Geçen hafta 17-25 Aralık yolsuzluk dosyasının baş aktörü ve dört yıldır kayıp olan Reza Zarrab’ı bularak önemli bir gazetecilik olayına imza atan sürgün gazeteci Adem Yavuz Arslan’ın katıldığı bir programda “geri döneceğiz” demesi Türkiye’de AKP’ye destek veren medyayı rahatsız etti.

KURUMLARIMIZI GERİ ALACAĞIZ

Adem Yavuz Arslan, Reza Zarrab haberinin ardından gazeteci Kemal Gülen’in Youtube yayınına konuk oldu. Arslan kanalda yaptığı “Kurumlarımızı geri alacağız, arkadaşlarımızı geri toplayacağız. Tabiki biz eski mesleğimize devam edeceğiz. Zaman, Kanaltürk, Samanyolu kapandı bugün geri dönüş yok onlarda değilim. El koydukları gün dahi dedim, biz geri geleceğiz. Kurumlarımızı geri alacağız. İtibarlı bir şekilde geri döneceğiz” demesi Türkiye’de gündem oldu.

YANDAŞ MEDYA KILIÇDAROĞLU’NU SUÇLADILAR

Arslan’ın bu açıklamalarını genişçe yer veren iktidar kontrolündeki Takvim, bu konu ile ilgili “KHK’lıları görevlerine iade edeceğiz” diyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu suçladı. Arslan’ın ve Gülen Hareketi mensuplarının Kılıçdaroğlu’ndan cesaret aldıkları öne sürüldü.

ERDOĞAN REJİMİ KHK’LARLA 32 MİLYAR DOLARLIK MALA EL KOYDU

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan “terörist” ilan ettiği Gülen Hareketi’ne yakınlığı iddiasıyla 32 milyar liralık mal varlığına el koydu. KHK’larla 34 televizyon, 38 radyo, 73 gazete ve dergi, 6 haber ajansı olmak üzere 151 medya kurulusu kapatıldı ve mal varlıkları Hazine’ye devredildi.

 

 

Cemaate yönelik operasyonlarda el konulan mal varlığı tutarı: 32 milyar dolar

Adem Yavuz Arslan’ın “Kurumlarımızı geri alacağız” sözü yandaşları rahatsız etti yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder