28 Ekim 2021 Perşembe

Erdoğan iddiasını sürdürdü: İngiltere’de, ABD’de raflar boş; bizde bolluk, bereket var

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan üç hafta önce dile getirdiği Avrupa ülkelerinde yiyecek bulunmadığı iddiasını yineledi. Erdoğan, “İngiltere’de raflar boş. Avrupa’da boş, ABD’de boş. Elhamdüllilah biz de bolluk bereket yoluna devam ediyor” dedi.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara AKM Millet Bahçesi açılışında, “İngiltere’de raflar boş. Avrupa’da boş, ABD’de boş. Elhamdüllilah biz de bolluk bereket yoluna devam ediyor” iddiasında bulundu. dedi.

AVRUPA’DA, ABD’DE RAFLAR BOŞ

Törende yaptığı konuşmada Avrupa ülkelerinin gıda sorunu yaşadıkları iddiasında bulanan Erdoğan, “Bir şeyi unutuyorlar: Biz Cumhur İttifakı olarak emin adımlarla yarınlara ilerliyoruz. Şu anda Avrupa’ya bakalım İngiltere’de raflar boş. Avrupa’da boş, ABD’de boş. Elhamdüllilah biz de bolluk bereket yoluna devam ediyor. Fakat nankörlere ne anlatırsan anlat, anlamazlar. Gözleri var görmez, kulakları var duymaz. Dili var, hakkı söylemez. Onun için biz Cumhur İttifakı olarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 

“YİYECEK BULAMIYORLAR”

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç hafta önce de Almanya’da, Fransa’da kuyruklar oluştuğunu, yiyecek bulunmadığını öne sürerek, şu açıklamayı yapmıştı: “Amerika’nın, İngiltere’nin halini görüyorsunuz değil mi? Benzin yok benzin. Aynı şekilde Almanya’da kuyruklar, Fransa’da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar.”

Erdoğan iddiasını sürdürdü: İngiltere’de, ABD’de raflar boş; bizde bolluk, bereket var yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder