25 Ekim 2021 Pazartesi

Canlı yayın kazaları Erdoğan’ın rutini oldu: 207 vilayette üniversite var!

AKP Hükumetinin en önemli sorunlarından biri haline gelen Erdoğan’ın canlı yayın kazalarına bir yenisi eklendi. Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Erdoğan, 207 ile üniversite açıkladıklarını söyledi.

BOLD – Kabine toplantısının ardından açıklama yapan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yeni bir gaf imza attı.

Konuşmasında Ana Muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen Erdoğan, “Adam utanmadan sıkılmadan 81 vilayete niçin üniversite kuruyorsunuz diyor. Biz 81 vilayetteki insanlarımızın ülkemizin bir ucundan bir diğer ucuna gitmemesi için bunları kurduk” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında Türkiye’nin vilayet sayısını karıştıran Erdoğan, “Ne çileler çekti bu ülkenin evlatları. 76 vilayette üniversite varken şimdi 207 vilayette üniversite var. Şu dönemde ülkemizi 2023’te yeniden eski düzene, yani siyasi kaos, ekonomik yıkım, sosyal çatışma iklimine döndürmek isteyenler var. Kim bunlar? CHP…”dedi.

CANLI İBARESİYLE BANTTAN YAYIN

Erdoğan’ın canlı yayın kazaları hükumetin en önemli sorunlarından biri. Erdoğan’ın canlı yayınlarda yaşadığı donakalma ve uyuklama görüntülerinin ardından sağlık sorunları gündemden düşmüyor.

Gazeteci Metin Cihan, önceden kaydedilen Erdoğan’ın programlarının canlı ibaresiyle yayınladığını iddia etti. Cihan, kanıt olarak da dün gece canlı olarak verilen Erdoğan’ın programının sosyal medyada bir AKP milletvekili tarafından 3 saat önce paylaşıldığını gösterdi.

“207 vilayet” gafı kısa sürede sosyal medyada da gündeme oturdu.

Erdoğan’ın ‘canlı’ fiyaskosu! Yayını 3 saat önce paylaşınca olanlar oldu

Canlı yayın kazaları Erdoğan’ın rutini oldu: 207 vilayette üniversite var! yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder