26 Ekim 2021 Salı

Uluslararası mafyanın Türkiye istilası: AKP bu işin neresinde?

Bold Meyda, AKP’nin Türkiye’yi nasıl uluslararası mafyaların faaliyet ve hesaplaşma alanı haline getirdiğini gözler önüne seren bir video ile izleyicisini karşısına çıktı.

BOLD – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP’nin Türkiye’yi mafya sisteminden temizlediğini iddia ederken basına yansıyan haberler gerçeğin farklı olduğunu gösteriyor.

Avrupa ve dünya genelinde aranan çete liderleri ve uyuşturucu kartelleri İstanbul’da krallar gibi yaşıyor. Son olarak Afgan mafyası lideri Sanger Ahmedi, Türkiye’de konakladığı 5 yıldızlı otelde Alman polislere yönelik tehdit videosu yayınlayınca gözaltına apar topar alındı.

Bir diğer iddia ise Sedat Peker’den. Peker, polis katili Azerbaycan mafyası lideri Nadir Salifov’un arkasında eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın olduğunu söyledi. Sedat Peker, Türkiye’den sınır dışı edilen Salifov’un deport kararının kaldırılarak yeniden ülkeye alındığı bilgisini de paylaştı.

Bold Medya, AKP’nin Türkiye’yi nasıl uluslararası mafyaların faaliyet ve hesaplaşma alanı haline getirdiğini gözler önüne seren bir video hazırladı.

Gözüne kestirdikleri her şeyi yağmaladılar

Uluslararası mafyanın Türkiye istilası: AKP bu işin neresinde? yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder