26 Ekim 2021 Salı

TOBB ve TESK başkanları, kopyala-yapıştır mesajla Erdoğan’a teşekkür etti

TOBB ve TESK Başkanları, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a 10 büyükelçi konusundaki tavrı nedeniyle aynı mesajı paylaşarak teşekkür etti. İşadamlarının ve esnafın sorunlarını gündeme getirmedikleri için tepki çeken iki başkanın mesajını Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, retweet etti.

BOLD – 10 ülkenin büyükelçisinin istenmeyen adam ilan edilmesi kriziyle ilgili iş dünyasından da sesler yükselmeye başladı. Krizin ilk günlerinde sağduyu çağrısı yapmaktan kaçınan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar  Odası (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, krizin yatışmasından sonra aynı mesajla sahneye çıktı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın tavrına alkış tutan Hisarcıklıoğlu ile Palandöken birbirinin kopyası mesajı sosyal medya hesaplarından paylaştı. İki başkan da “On büyükelçinin sosyal medyada yayımladığı mesaj ile birlikte yaşanan sorunun diplomasi yoluyla çözülmesinden memnuniyet duyuyor, Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’a göstermiş olduğu kararlı duruş için teşekkür ediyoruz.” yazdı.

İki başkanın mesajlarının altına AKP’li hesaplar destek verirken, esnaf kendi sorunlarını paylaştı.

Financial Times: Türk dış politikası otoriter bir liderin kaprisine bağlı

 

TOBB ve TESK başkanları, kopyala-yapıştır mesajla Erdoğan’a teşekkür etti yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder