26 Ekim 2021 Salı

Hava atmayı sevmem ama az önce benzin istasyonuna girdik

Hali hazırda yüksek olan döviz kurundaki artışın sürmesi akaryakıt zamlarının peş peşe gelmesine neden oldu. Dün 44 kuruş zamlanan benzinin fiyatı bugün yine  arttı.  Ardı arkası kesilmeyen zamlar sosyal medyanın da gündeminde.

BOLD – Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’nın (EPGİS) yaptığı duyuruya göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre satış fiyatına 28 kuruş zam yapıldı.

Fiyat artışının ardından benzinin litre satış fiyatı İstanbul’da ortalama 8.36 liradan 8.64 liraya, Ankara’da 8.47 liradan 8.75 liraya, İzmir’de ise 8.47 liradan 8.75 liraya yükselecek.

Benzinin litre fiyatına dün de 44 kuruş zam gelmişti.

BENZİN İSTASYONUNA GİRDİK

Zamlar sosyal medyanın da gündeminde. Bir sosyal medya kullanıcısı zamları protesto ettiği paylaşımında, “Genelde pahalı yerlere gitmekten hoşlanmam ve bununla hava atmayı sevmem ama az önce benzin istasyonuna girdik”  ifadelerini kullandı.

Beğeni toplayan paylaşıma gelen yorumlar da zamlara yönelik esprili eleştiriler içeriyor. Bir kullanıcı, “Ben de markette çıktım şimdi” derken bir başka kullanıcı da, “Ayıptır söylemesi 5 kilo ayçiçek yağı aldım geçenler de” sözleriyle gıda zamlarına tepki gösterdi.

 

Erdoğan’a tezkere cevabı: TÜGVA’lıları gönder Başkomutan Bilal Erdoğan olsun!

Hava atmayı sevmem ama az önce benzin istasyonuna girdik yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder