25 Ekim 2021 Pazartesi

AKP’ye üyelikte giriş var, çıkış yok

Yeni üye bulma konusundaki yaşadıkları sıkıntı sosyal medyaya da yansıyan AKP’nin üyelikten çıkmak isteyenleri de “bu senin için hayırlı olmayabilir” telefonları ile ikna edilmeye çalışıldığı ortaya çıktı. 

BOLD – Eski Adalet Bakan ve DEVA Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin, AKP’den ayrılanları tek tek telefonla arayan bazı kişilerin “bu senin için hayırlı olmayabilir” diye baskı altına almaya çalıştığını söyledi.

ÜYELİKTEN ÇIKANLAR ARANIP TEHDİT EDİLİYOR

Karar TV’nin Youtube kanalında Elif Çakır ve Yıldıray Oğur’un sorularını cevaplayan Sadullah Ergin, AKP’den ayrılanların içinde olduğu siyaset kurumlarıyla ilgili açıkça baskı altına alınmaya çalışıldığını söyledi. Üyelikten ayrılanları tek tek aranıp, “Bu senin için hayırlı olmayabilir” şeklinde uyarıldıklarını belirten Ergin, üyelerin tekrar gelmeleri konusunda arandıklarını kaydetti.

MAFYANIN TAŞERONLARIYLA İŞ TUTAN BİR YAPI VAR

AKP’nin ilk yıllarında çetelerle mafyayla mücadele ettiğini vurgulayan Ergin, “O gün çetelerle, mafyayla mücadele için yola çıkmış bir hükumet varken, bugün onların taşeronlarıyla iş tutabilen, taşeronluk hizmeti bağlantıları oluşturabilen bir yapı olduğu iddiası var” dedi.

“BİZE YALAN SÖYLÜYORSUN DİYORLAR”

Gaziantep’te AKP İl Toplantısında “Çevrenizde kim varsa eşiniz, dostunuz, hısmınız lütfen üye yapınız. Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız üye sayısına göre zaten dünyada lider parti. Kendisi inşallah bizim sayımızla dünyaya kafa tutacak” çağrısı yapan AKP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci’ye bir AKP’linin “Başkanım üye olmuyorlar, ikna edemiyoruz. Siz bize yalan söylüyorsunuz diyorlar” yanıtını vermesi sosyal medyada gündem olmuştu.

 

 

Tek maaştan yakınan AKP’li Miroğlu, ek iş yapmayı düşünüyor

AKP’ye üyelikte giriş var, çıkış yok yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder