27 Ekim 2021 Çarşamba

AKP başka bir seviyeye geçti: Tişörtünüz pantolonunuz yoksa kelleyi keserim

AKP’li Abdurrahman Uzun vatandaşa ekonominin iyi olduğunu evdeki tişört sayısıyla anlatmaya çalıştı. “Cep telefonu göster ile başladık, çıkart bakalım donunu seviyesine geldik” diyen sosyal medya kullanıcıları ise videoya tepki gösterdi.

BOLD – AKP’li Mahir Ünal’ın bir canlı yayında “Bizi mahvettiniz, bizi öldürdünüz” diyen çiftçiye “Cebindeki telefonu kaça aldın?” diye sorduğunu anlatması AKP’de yeni bir akım başlattı.

Sokak röportajlarında da seçmenlerin tartışmaları eninde sonunda muhaliflerin cep telefonu markalarında kilitleniyor.

AKP’li sosyal medya kullanıcısı Abdurrahman Uzun tartışmayı başka bir boyuta taşıdı. Uzun, son paylaştığı videoda “Bin kişi izliyor bu yayını. Bin kişiye soruyorum. Gidin gardıroplarınızı açın. Eğer 10 tane tişört, 10 tane gömlek, 15 tane pantolon, polarınız, montunuz yoksa ben şu kelleyi keserim” dedi. Video, dolaşıma girdiği sosyal medyada büyük tepki topladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarında  lüks yaşantısından kesitlerde sunan Uzun eleştiri yağmuruna tutuldu.

ÇIKART BAKALIM DONUNU SEVİYESİNE ULAŞIYORUZ

Açıklamaya tepki gösteren bir kullanıcı, “Cep telefonu göster ile başladık ‘Ben hiç sokakta asma yaprağı ile dolaşan görmüyorum. Demek ki herkesin ekonomisi iyi kardeşim. Çıkart bakalım donunu’ seviyesine ulaşıyoruz elhamdülillah” ifadelerini kullandı.

Silivri’de 18 ay yatan şair Nihat Dağlı beraat etti

AKP başka bir seviyeye geçti: Tişörtünüz pantolonunuz yoksa kelleyi keserim yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder