28 Ekim 2021 Perşembe

AKP’li belediye sokak köpeklerini canlı canlı gömdü iddiası

Konya’nın AKP’li Sarayönü Belediyesi’nin iğneyle bayılttığı sokak köpeklerini canlı canlı çukura gömüldüğü öne sürüldü. Görüntülerde ekipten bir köpeğin gömülmemek için kaçması dikkat çekiyor. 

BOLD – Konya’da Sarayönü Belediyesi personeli onlarca sokak köpeğini canlı canlı şantiyede açtıkları çukura gömdü. Olay anı an be an görüntülendi.

BİR KÖPEK ÇUKURDAN KAÇIP KURTULDU

Sarayönü ilçesinde 25 Ekim’de çekilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. İddiaya göre uyuşturucu iğneyle bayıltılan onlarca köpek, belediye personeli tarafından belediyeye ait şantiyede açılan çukura atılarak iş makinesi yardımıyla üzerleri örtüldü. Görüntülerde atılan köpeklerden birisinin de uyuşturucunun etkisinden kurtularak, çukurdan çıkıp kaçtığı da yer aldı. O anları cep telefonu ile kaydeden kişi ise, “Sarayönü Belediyesi köpekleri vurup, kuyu kazarak atıyor. Dün de vurup getirdiler” ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili Konya Barosu suç duyurusunda bulundu, Sarayönü Kaymakamlığı da adli ve idari soruşturma başlattı. Sarayönü Belediyesi’nden yapılan açıklamada görüntülerdeki köpeklerin sokaklarda ölü bulunduğu ve hastalık yaymaması için gömüldüğü iddia edildi. Ölü köpeklerle birlikte araçtan çıkıp uzaklaşan köpeğin Konya’daki barınağa götürülmek üzere araca alındığı ve barınağa teslim edildiği iddia edildi.

 

 

Doktor Rümeysa’yı 4 gün sonra hatırladı

AKP’li belediye sokak köpeklerini canlı canlı gömdü iddiası yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder