21 Ağustos 2019 Çarşamba

AKP’li gençler torpille işe girdiklerini artık açıkça yazıyorlar

AKP Eyüp Gençlik Kolları Başkanı Cihat Biradlı, AKP İlçe Başkanı’nın torpiliyle İçişleri Bakanlığı’na atandığını iftiharla yazdı. Paylaşım parti devletinin itirafı.

BOLD – AKP Eyüp Gençlik Kolları Başkanı Cihad Biradlı, sosyal medya hesabından görevinden istifa ettiğini duyurdu. Biradlı’nın istifa gerekçesi İçişleri Bakanlığına müşavir olarak atanması.

İTİRAF GİBİ TEŞEKKÜR

Milyonlarca gencin ter döktüğü sınav ve mülakat şartı aranmadan müşavir olan Biradlı sosyal medya hesabından işe girmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Göreve başlamasının AKP İlçe Başkanı’nın sayesinde olduğunu ilk basamakta İlçe Başkanı Adem Koçyiğit’e teşekkür ederek dile getirdi:

“İlçe Başkanım Adem Koçyiğit‘in desteği ile İçişleri Bakanımız sn. Süleyman Soylu’nun teveccühüyle, Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan‘ın takdiri ile İçişleri Bakanlığına Bakan Müşaviri olarak atandım. Tebrik ve destek mesajlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim“

Sınavsız, mülakatsız liyakat şartı aranmadan kıyak atama ile müşavir olan Biradlı, bir diğer paylaşımında ise, “İçişleri Bakanlığı’ndaki görevime atanmamdan ötürü, 16.04.2018 tarihinden bu yana sürdürmüş olduğum Adalet ve Kalkınma Partisi Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden 19.08.2019 tarihi itbari ile istifa etmiş bulunmaktayım.” diyerek, AKP’deki görevinden istifa ettiğini duyurdu.

 

Kılıçdaroğlu: Mesele HDP değil, yapılan millet iradesine darbedir

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder