24 Ağustos 2019 Cumartesi

Hastane odasında dehşet: Yeni doğum yapan eşini bıçakladı

Güldane Y, doğum sonrası hastanede yatarken boşanma davası açtığı eşi Ahmet Y. (35) tarafından önce dövüldü ardından da başından, kolundan ve yüzünden defalarca bıçaklandı.

BOLD – Gaziantep’te Güldane Y. (28) matematik öğretmeni olan 8 yıllık eşi Ahmet Y. ile şiddetli geçimsizlik yaşıyordu. 6 ay önce eşinin kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle babasının evine yerleşti. 3 ay önce de Ahmet Y’ye boşanma davası açtı. Güldane Y. dün öğlen Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mücahitler Ek Binası’nda üçüncü bebeğini dünyaya getirdi. Ahmet Y. de annesiyle öğleden sonra hastaneye gidip bebeğini gördükten sonra oradan ayrıldı.

YANINDA BIÇAK GETİRDİ

Gece saatlerinde yeniden hastaneye giden Ahmet Y, eşini eve dönmesi konusunda ikna etmeye çalıştı. Güldane Y, eşinin teklifini kabul etmeyince Ahmet Y, yanında getirdiği bıçakla saldırdı. Güldane Y’yi başından, kolundan ve yüzünden yaralayıp dövdü. Bu sırada Güldane Y’nin yanında refakatçi olarak kalan ablası Seda Güvercin’in araya girip, yardım istemesi üzerine gelen hastane güvenliği Ahmet Y’yi etkisiz hale getirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, Ahmet Y’yi gözaltına aldı.

Dişleri kırılan, başından, kolundan ve yüzünden bıçaklanan Güldane Y. ise hastanenin Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedaviye alındı.

BIÇAĞI GÖĞSÜNE SAPLAMAK İSTEDİ

Yaşadığı olayın şokunu atlamadığını söyleyen Seda Güvercin, kız kardeşinin hastane yatağındayken bıçaklandığını belirtti. Yaşananları şöyle aktardı: “Bağırıp çağırmaya başladı. Güldane’ye ‘Evine dönmezsen, boşanırsan seni ben öldürürüm, cezanı kimseye bırakmam’ dedi. Biz sakinleştirmeye çalıştık fakat belinden bıçağı çıkararak kardeşimin göğsüne saplamaya çalıştı. Ben de elini tuttum araya girdim, boğuştuk. Ben tutmasaydım öldürecekti. Tutmama rağmen kardeşimin yüzüne ve başına en az 6- 7 bıçak darbesi vurdu. Sonra yanağına vurdu, 4- 5 dişini kırdı.”

Tahliye talebi 3 kez reddedilen kanser hastası KHK’lı öğretmen Tacettin Toprak öldü

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder