22 Ağustos 2019 Perşembe

Bakan Pakdemirli İzmir yangınında muhalefeti suçladı…

Orman yangınlarında kullanılmayan THK uçaklarının teknik yetersizliğinden ve yüksek maliyetinden bahseden Bakan Pakdemirli, kurumun siyasetin elinde oyuncak olduğunu ve muhalefet ile ortak hareket ettiğini iddia etti.

BOLD – Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir yangını sırasında gündeme gelen Türk Hava Kurumu(THK) uçaklarının kullanılmaması tartışmaları ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bazı pilotların ”Beni memuriyetten alın ben o uçaklara binmem” dediğini aktaran Pakdemirli uçakların teknik yetersizliğini anlattı. Pakmedirli THK’nın uçuş sertifikalarına da güvenmediğini söyledi.

İŞİMİZE YARAMAYAN FİLO

Orman yangınlarına müdahalede uçak kullanmanın yüksek maliyetinden de bahseden Pakdemirli ‘İşimize yaramayan bir filo var. Israr etmek anlamsız. Hükumetimizi sorumlu olmadığı finansal koşullar var’ dedi.

İZMİR’DEKİ PİKNİKÇİ YANGINI

Türk Hava Kurumunun siyasetin oyuncağı olduğunu öne süren Pakdemirli yöneticilerinin muhalefet partileriyle birlikte hareket ettiğini savundu. Bakan Pakdemirli, İzmir yangının çıkış sebebinin piknikçi yangını olduğunu düşündüğünü söyledi.

Kayyım protestolarında polisin döve döve gözaltına aldığı genç, zihinsel engelli çıktı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder