23 Ağustos 2019 Cuma

Vizyonda 9 yeni film var

Bu hafta sinemalarda 1’i yerli 9 yeni film gösterime giriyor.

BOLD– Quentin Tarantino’nun merakla beklenen bol yıldızlı filmi “Bir Zamanlar Hollywood’da” ve Gerard Butler’lı “Fallen” üçlemesinin son filmi “Angel Has Fallen”ın gösterime girdiği haftanın filmleri şöyle…

BİR ZAMANLAR HOLLYWOOD’DA

1969 yılının Los Angeles’ında geçen Once Upon a Time in Hollywood, artık ışığını kaybetmiş bir televizyon yıldızı ve kendisinin dublörünün, Hollywood Altın Çağı’nın son yıllarında günden güne çetrefilleşen film endüstrisinde yeniden şöhret ve başarı elde etmek için verdikleri çabayı konu edinirken bu ikilinin hikâyesinin arka planında aynı yıl gerçekleşen ve bahsi geçen aktörün kapı komşusu olan Sharon Tate’in de aralarında bulunduğu beş kişinin öldürüldüğü Manson katliamını anlatıyor.

ANGEL HAS FALLEN

Gizli Servis üyesi ve başkan koruması Mike Banning’i, Başkan Allan Trumball’un hayatını tehdit eden bir hava saldırısı sonucunda hayatını ve kariyer seçimlerini sorgulamaya başlarken görüyoruz. Karalama kampanyasının hedefi haline gelen ve başkana suikast düzenleme teşebbüsüyle suçlanan Banning, gerçek tehdidi ortaya çıkarmaya çalışırken kendi ajansından ve FBI’dan kaçınmak zorunda kalıyor.

ONLİNE VAHŞET

Yönetmenliğini Marc Martinez’in üstlendiği Framed, sosyal medya çılgınlığının hangi boyutlara ulaşabileceğini perdeye taşıyor.

KORKU HİKAYELERİ

Guillermo Del Toro’nun yapımcıları arasında yer aldığı Scary Stories to Tell in the Dark, 1960’lı ABD’sinde taşrada tenha bir kasabada yaşayan bir grup çocuğun, perili diye adlandırılan bir eve sığındıklarında eski bir günlük bulmaları sonucu başlarına gelen korkunç olayları anlatıyor.

JURASSİC HAYVANLARI

Marlon ButterPaws adında kötü bir kedi evreni yok etme planları yaptığında ButterPaws’ı durdurmak ve dünyayı kurtarmak için her şey Yıldız Paws olarak bilinen elit bir uzay köpek ekibine bağlı.

RENKLİ PENGUENLER

Evan Tramel’in yönettiği Penguin Rescue, galaksiler arası seyahatler düzenleyen bir grup kaşifin karşılaştıkları penguenlerle olan maceralarını anlatıyor.

SAR BAŞA

Üniversite sınavına hazırlanan Ussal, moda tasarımcısı olmak isteyen abisi, kuzenleri, müzisyen olmak isteyen Sabri ve basketbol antrenörü Kürşad ile birlikte yaşamaktadır. Ussal, sınava bir gün kala yaşanan talihsiz bir olay neticesinde hafızasını yitirir. Şimdi ekibin en son yaşadıkları günü tekrar yaşatarak Ussal’ın hafızasını geri getirmesi gerekiyor.

ACELE BABA ARANIYOR

Damien ve kız kardeşi Melanie mutlu bir çocukluk geçirmişlerdir; ancak annelerinin ölümünden sonra bir anlamda ailenin büyüsü bozulur. Aradan 20 yıl geçer, Damien artık bir ilkokul öğretmenidir. Ülkede kalması için gerekli evrakları olmayan bir öğrencisi, annesiyle birlikte sınır dışı edilecekken, Damien yetkililere çocuğun kendi çocuğu olduğunu söyler. Kız kardeşi, en yakın arkadaşı Rudy ve dişli bir avukatı da yanına alarak çocuğu ve annesini kurtarmak için amansız bir savaşa girer.

ÖLÜM OYUNU SON KURBAN

The Luring, kaybettiği hafızasını geri kazanma adına kötü bir geçmişinin olduğu ailesinin tatil evine dönüş yapan Garrett’ın hikâyesini anlatıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder