24 Ağustos 2019 Cumartesi

Aston Martin inşaat işine giriyor: Evinizde ve garajınızda arabanızı sergileyebileceksiniz

İngiliz lüks ve spor otomobil üreticisi müşterilerine özel tasarlanmış ve arabalarını en iyi şekilde sergileyebilecekleri ev ve garajlar inşa edecek.

BOLD – Aston Martin, sürücülerin en sevdikleri otomobilleri sergilemeleri için yeni bir endüstriye adım attı. Şirket, araç sahiplerinin arabalarını sergileyebilecekleri evler ve garajlar yaratmak istiyor.

Aston Martin’s Automotive Galleries and Lairs adlı servis, özellikle bu hizmet için oluşturuldu.

Bu servis, Aston Martin müşterilerinin kendi araçlarını zevklerine göre tasarlayabildikleri Q servisinin bir uzantısı durumunda. Şirket bu servisin, normal bir garaj veya tamamen yeni bir ev oluşturma seçenekleri sayesinde lüks araç sahibi olma deneyimini artıracağını umuyor.

“BİR ARABA SEVDALISI İÇİN GARAJ, EVİN GERİ KALAN KISMI KADAR ÖNEMLİDİR”

Aston Martin Baş Yaratıcı Sorumlusu Marek Reichman, söz konusu servise ilişkin şu açıklamalarda bulunuyor:

“Bir araba sevdalısı için garaj, evin geri kalan kısmı kadar önemlidir. Aston Martin tarafından tasarlanan, ya arabanızla şov yapmanızı sağlayan ya da daha büyük, entegre bir eğlence alanının parçası olan bir otomobil galerisi, bir Aston Martin’e sahip olmayı sonraki seviyeye taşıyacaktır.”

Bu servis kapsamında Reichman ve ekibi projeleri gerçekleştirmek için dünyanın her yerindeki mimari uygulamayla işbirliği yapacak. Şirketin Dış İlişkiler Direktörü Sebastien Delmaire ise bu aşırı lüks hizmeti şu şekilde anlatıyor:

“Aston Martin, araçlarını en iyi şekilde sunmak için arabaları hazırlamada yıllarca süren bir uzmanlığa sahip. Aynı zamanda bu yaşayan ve nefes alan makinelerin bakımlarının ve saklandıkları yerlerin de öneminin farkında bir şirket. Bu alanlar, insanların otomobil tutkularını paylaşabilecekleri eşsiz dünyalarını yaratmalarına bir fırsat veriyor.”

Aston Martin araba tasarımından ilk defa uzaklaşmıyor. 2016 yılında şirket bir sürat teknesi çıkaran şirket, önceki yıl da lüks otonom uçaklarının tasarımını paylaşmıştı.

Bilim insanlarına göre Messi, Ronaldo’dan daha iyi futbolcu

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder