23 Ağustos 2019 Cuma

“Ben annemsiz uyuyamam ki!”

Türkiye Kırıkkale’deki Emine Bulut cinayetinin şokunu yaşarken bir acı haber de Konya’dan geldi. Bekir Erkol isimli cani, 3 çocuğunun annesini defalarca bıçaklayarak öldürdü. Annesinin öldüğünden habersiz 9 yaşındaki kızının söyledikleri ise yürek parçaladı.

BOLD – Olay, dün saat 08.30 sıralarında Karatay Fevzi Çakmak Mahallesi Başak Caddesi’ndeki sitede yaşandı. Belediyenin çöp toplama araçlarında şoförlük yapan Bekir Erkol (40) ile eşi Tuba Erkol (37) arasında bir süre önce şiddetli geçimsizlik başladı. Tuba Erkol, kendisine şiddet uygulayan eşi hakkında şikayetçi oldu. 4 gün önce Bekir Erkol hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı verildi.

PEŞİNDEN GİDİP DEFALARCA BIÇAKLADI

Erkol, karara rağmen işten çıktıktan sonra eşinin çocuklarıyla kaldığı eve gitti. İkili arasında çıkan tartışma sırasında Bekir Erkol, yanında getirdiği bıçağı eşine sapladı. Yaralanan Tuba Erkol, kapıyı açıp kaçmak istedi. Bu sırada çiftin 3 çocuğu babalarını engellemeye çalıştı. Erkol, yine de eşinin peşinden gitti ve Tuba Erkol’u apartmanda defalarca bıçakladı. Daha sonra Bekir Erkol, 2 erkek çocuğunu yanına alıp kaçtı. Cani adam, olay yerinde bıraktığı 9 yaşındaki kızına ise “Yardım istemene gerek yok. Annen öldü” dedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, vücuduna 20 bıçak darbesi alan Tuba Erkol’un hayatını kaybettiğini belirledi.

KENDİSİNİ KAYBETMİŞ!

Cinayetten sonra 2 oğlunu annesine bırakan Bekir Erkol, polisi arayarak suç aleti bıçakla teslim oldu. Erkol, Emniyete götürülürken gazetecilerin “Neden öldürdün? Pişman mısın” sorusuna “Namus için pişman mı olunur” cevabını verdi. Emniyette sorgulanan katil Erkol, verdiği ifadede şunları söyledi: “Biz eşimle birbirimizi sevdik. Severek evlendik. En büyük oğlumu anneme götürecektim. Sabah mesai çıkışı eve gittim. Çocuklar yatıyordu. Eve girip bir süre oturdum sonra tartışmaya başladık. Tartışma sırasında Tuba bana bağırıp hakaret etmeye başladı. Tartışmamız üzerine çocuklarda uyandı. O bana bağırmaya devam edince bir süre sonra kendimi kaybetmişim. Yanımda bulunan bıçakla Tuba’ya saldırmaya başladım. Tuba dışarı kaçınca ben de peşinden gittim. Tuba yerde kanlar içinde yatıyordu. Ben çocuklarımı alıp olay yerinden uzaklaştım.”

BEN ONSUZ NASIL YATARIM?

Annesinin öldüğünden habersiz olan 9 yaşındaki kız ise, olay sırasında karşı komşuları tarafından kurtarılıp eve alındı. Küçük kızın çevresindekilere, “Ben annemsiz uyuyamam ki. Ben onsuz nasıl yatarım? Ne olur doktorlara biraz daha para verin de annemi yaşatsınlar” dediği öğrenildi. Babalarının annelerini öldürmesine şahit olan 3 kardeşin, daha sonra annelerinin akrabalarına teslim edildiği belirtildi.

Eşi tarafından katledilen Emine Bulut’un son görüntüleri

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder