22 Ağustos 2019 Perşembe

Türk-İş Başkanı Atalay’a yaşlı teyzeden tepki: Sen sus, sen hiç konuşma!

Tank Palet Fabrikası için Sakarya’da eylemdeki CHP’lileri ziyaret eden Türk-İş Başkanı Atalay, kendisine “Sen sus, sen hiç konuşma” diye tepki gösteren kadına “Ben ne yaptım abla kurban olayım” diyerek cevap verdi.

BOLD – CHP’li milletvekillerinin başlattığı ‘Tank Palet fabrikası Vatandır. Satılamaz’ eylemine destek için Sakarya’ya giden Türk-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Ergün Atalay’ı etkinlik alanında CHP’li vekiller Engin Koç, Engin Altay ile DİSK eski Genel Başkanı İzmir Milletvekili Kani Beko karşıladı.

CHP’LİLER İSTİFASINI İSTEMİŞTİ

Türk-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Ergün Atalay geçen hafta zam görüşmeleri sırasında, Bakan Zehra Selçuk ile aralarında geçen diyaloğun açık kalan mikrofondan basına yansımasıyla zor günler geçirmişti. CHP Milletvekilleri Atalay’ın istifa etmesi gerektiğini söylemişti.

HAKSIZLIĞA UĞRADIĞINI ANLATIYORDU

Tank Palet Fabrikası için nöbet eylemi gerçekleştiren CHP’lileri ziyaret eden Atalay tam bakan ile arasında geçen diyaloğun yanlış anlaşıldığını anlatıyordu ki yaşlı bir teyzenin tepkisiyle karşılaştı. Eylem içi gelen CHP’li kadın Atalay’a ‘Sen sus, sen hiç konuşma’ diyerek tepki gösterdi. Atalay kadına ‘Ne yaptım ben abla ya. Gel otur şöyle’ diyerek cevap verdi. Atalay’a tepki gösteren kadını daha sonra Engin Koç’a sarılarak oradan uzaklaştı.

CHP’li Çelebi’den Pakdemirli’ye: ‘Devlet diye bir şey bırakmadınız’

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder