21 Ağustos 2019 Çarşamba

AKP’nin Gül, Babacan ve Davutoğlu kararı: “Kendilerini aileden görmeyenler…”

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Kendilerini aileden görmeyenleri davet etmemiz beklenemez” diyerek partinin 18’inci kuruluş yıl dönümü programına Gül, Babacan ve Davutoğlu’nun davet edilmeyeceğini belirtti.

BOLD – Mahir Ünal, medya kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle AKP’nin 18’inci kuruluş yıl dönümü programına dair bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Gazetecilerin partinin kuruluş yıl dönümü programına dair sorularını da cevapladı.

Ünal, AKP kurucularından şimdilerde ise yeni parti kurma çalışmaları yapan Abdullah Gül ve Ali Babacan ile eski genel başkan ve başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun yıl dönümü programına davet edilip edilmediğine ilişkin soruyu da yanıtladı.

DAVET ETMEMİZ BEKLENEMEZ

Mahir Ünal, 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski Devlet Bakanı Ali Babacan’ın davet edilmediğini ifade etti. Ünal bu kararla ilgili, “Kendilerini aileden görmeyenleri davet etmemiz beklenemez” yorumunda bulundu. Yıl dönümü programı AKP Genel Merkez Binasında 23 Ağustosta yapılacak.

Öte yandan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ahmet Davutoğlu Van Erciş’teki trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Haluk Dursun’un cenazesinde bir araya geldi. Erdoğan’ın, Davutoğlu’nu es geçerek tokalaşmaması kameralara da yansıdı.

Kayyım belediye meclisini feshetti, işçi kıyımı yaptı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder